Eşini ve kızını tehdit edip evden kovdu: Yemek yaparken uyuyakalıp yangına neden oldu
Samsun’da eşini ve kızını ölümle tehdit ederek evden kovan R.S., yemek pişirirken uyuyakalınca çıkan yangının ardından gözaltına alındı.
Fotoğraf: DHA
Samsun’un Canik ilçesinde alkol alarak eşi ve kızını tehdit edip, evden kovan R.S. yemek pişirdiği sırada uyuyakalınca yangın çıktı. Yangın söndürülürken, anne ve kızının şikayetçi olduğu R.S., gözaltına alındı.
Olay, dün akşam saatlerinde Devgeriş Mahallesi’nde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen R.S., tartıştığı eşi A.S. (48) ve kızı İ.N.S.’yi ölümle tehdit edip, evden kovdu. Bunun üzerine A.S. ve İ.N.S. evden çıktı. Bir süre sonra R.S., yemek pişirirken uyuyakaldı. Bu sırada ocaktaki yemekten kaynaklı yangın çıktı. Yangını gören R.S., evden kaçtı. İhbarla adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Eşi ve kızı, R.S.’den şikayetçi oldu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheliyi gözaltına aldı.
(DHA)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et