29.10.2026 14:49

TFF'den Sergen Yalçın iddialarına açıklama: 'Art niyetli spekülasyon'

Bazı futbolcuların Sergen Yalçın ile görüşmek istemediği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yapan TFF, "Bu ve benzeri ifadeler gerçeği yansıtmayan hayal ürünü ve art niyetli spekülasyonlardan ibarettir" dedi.

TFF'den Sergen Yalçın iddialarına açıklama: “Art niyetli spekülasyon”

Fotoğraf: ANKA

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın bazı futbolcularla iletişim kurmakta zorlandığı yönündeki iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Açıklamada, Yalçın'ın bazı futbolcularla görüşemediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Bu ve benzeri ifadeler gerçeği yansıtmayan hayal ürünü ve art niyetli spekülasyonlardan ibarettir" denildi. Teknik heyet ile futbolcular arasında herhangi bir iletişim sorunu yaşanmadığını savunan TFF, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"A Millî Takımımızın teknik direktörü ile futbolcularımız arasında iddia edilen türde bir durum yaşanmadığı gibi; tüm millî futbolcularımız, Sergen Yalçın ve teknik ekibinin kendileriyle yaptığı görüşmeler ve fikir alışverişinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtmektedir."

Federasyon, açıklamasının devamında teknik heyet ile futbolcular arasındaki ilişkilerin hedef alındığını belirterek, "Göreve yeni başlayan teknik heyetimiz ile futbolcularımız arasındaki bağları daha ilk günden zedelemeye dönük bu tür zararlı söylemlere itibar edilmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız" ifadelerini kullandı.

(Spor Servisi)

Evrensel'e Abone Ol

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
29.10.2026 09:05 / Güncelleme: 09:24

İstanbul'da 12 ilçede elektrik kesintisi: Bazı bölgelerde 8 saat sürecek

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bugün 12 ilçede planlı elektrik kesintileri uygulanacak. BEDAŞ'ın açıkladığı programa göre, kesintiler bazı bölgelerde 8 saate kadar sürecek.

İstanbul'da 12 ilçede elektrik kesintisi: Bazı bölgelerde 8 saat sürecek

Fotoğraf: Rodion Kutsaiev/Unsplash

29.10.2026 10:21

Tenisçi Zeynep Sönmez, Guangzhou Açık’a ikinci turda veda etti

Çin'in Guangzhou kentinde düzenlenen Guangzhou Açık Kadınlar Turnuvası'nın ikinci turunda İsviçreli Jil Teichmann ile karşılaşan tenisçi Zeynep Sönmez, ilk seti kazanmasına rağmen mücadeleden 2-1 yenik ayrılarak turnuvadan elendi.

Tenisçi Zeynep Sönmez, Guangzhou Açık’a ikinci turda veda etti

Fotoğraf: ANKA

29.10.2026 14:38 / Güncelleme: 14:46

Eski ABD Başkanı Obama'dan Trump’a: 'Kimsenin istemediği, gereksiz bir savaşı başlattı'

Atlanta şehrinde Demokratların ara seçimdeki adayına destek için düzenlenen mitingde konuşan eski ABD Başkanı Barack Obama, Trump'ın yanlış kararlar aldığını belirterek "Kimsenin istemediği gereksiz bir savaş başlattı" dedi.

Eski ABD Başkanı Obama'dan Trump’a: “Kimsenin istemediği, gereksiz bir savaşı başlattı"

Fotoğraf: AA

29.10.2026 10:17

Yeni Partili Ümit Özlale, Kontrolmatik’e aktarılan emeklilik birikimlerini sordu: Emeklinin parasının batık şirkette ne işi var?

Yeni Parti'li Ümit Özlale, kayyım atanan Kontrolmatik'e ilişkin “Türkiye Hayat ve Emeklilik, vatandaşın emeklilik parasını bu şirkete borç verirken hangi risk analizini yaptınız? Vatandaşın kaybı ne kadar?” sorularını sordu.

Yeni Partili Ümit Özlale, Kontrolmatik’e aktarılan emeklilik birikimlerini sordu: Emeklinin parasının batık şirkette ne işi var?

Fotoğraf: ANKA

29.10.2026 12:09

Yeni Partili Tanrıkulu: 'Bütçe açığının tümünü faiz giderleri oluşturuyor'

Yeni Partili Sezgin Tanrıkulu, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşmeleri başlayan 2027 bütçesine ilişkin, “Bu bütçede en büyük kalem faiz. En büyük bakanlık aslında faiz bakanlığı. En fazla gider faize gidiyor” dedi.

Yeni Partili Tanrıkulu: “Bütçe açığının tümünü faiz giderleri oluşturuyor"

Fotoğraf: ANKA

29.10.2026 10:06

Japonya ve ABD'den ortak füze üretimi

Japonya Savunma Bakanı Koizumi Şinciro, ABD ile gelişmiş orta menzilli havadan havaya füzelerin ortak üretimi için Japonya'da tesis kurulması konusunda anlaştıklarını açıkladı.

Japonya ve ABD'den ortak füze üretimi

Fotoğraf: Beyaz Saray

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!