29.10.2026 06:49

29 Ekim kutlamaları nedeniyle trafik düzenlemesi: İstanbul'da bugün 3 ilçede bazı yollar kapatılacak

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle Üsküdar, Kadıköy ve Ataşehir'de bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.

29 Ekim kutlamaları nedeniyle trafik düzenlemesi: İstanbul'da bugün 3 ilçede bazı yollar kapatılacak

Fotoğraf: DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Anadolu Yakası'nda uygulanacak trafik düzenlemelerini duyurdu.

Buna göre Üsküdar, Kadıköy ve Ataşehir'de bazı cadde ve sokaklar belirlenen saatlerden itibaren araç trafiğine kapatılacak. Sürücüler, açıklanan alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

Üsküdar'da kapatılacak yollar

Üsküdar'da saat 08.00'den etkinliklerin bitimine kadar Harem Sahil Yolu'nun Kıyı Emniyeti ile Şemsipaşa Caddesi arasında kalan bölümü ve bu güzergaha bağlanan tüm cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak.

Alternatif olarak Doğancılar, Tunusbağı, Nuh Kuyusu, Selimiye İskele ve Hakimiyeti Milliye caddeleri kullanılabilecek.

Kadıköy'de kapatılacak yollar

Kadıköy'de saat 07.00'den itibaren Bağdat Caddesi'nin Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi ile Rüzgargülü Çıkmaz Sokak (Kızıltoprak Meydan) arasındaki bölümü ve buraya bağlanan sokaklar trafiğe kapatılacak.

Bu saatlerde Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (Minibüs Yolu) ve D-100 kara yolu alternatif güzergah olarak kullanılabilecek.

Saat 17.00'den itibaren ise Bağdat Caddesi'nin Kasadar Sokak ile Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi arasındaki bölümü ve bağlantılı sokaklar araç trafiğine kapatılacak.

Sürücüler, Şemsettin Günaltay Caddesi ve D-100 kara yoluna yönlendirilecek.

Ataşehir'de kapatılacak yollar

Ataşehir'de saat 08.00'den itibaren Ataşehir Bulvarı'nın Şubat Sokak ile Turgut Özal Bulvarı arasındaki bölümü ve bağlantılı sokaklar trafiğe kapatılacak.

Alternatif güzergah olarak Meriç, Sedef ve Dicle caddeleri kullanılabilecek.

Saat 16.00'dan itibaren ise Ataşehir Bulvarı'nın Turgut Özal Bulvarı ile Ihlamur Bulvarı arasında kalan bölümü ve buraya bağlanan sokaklar araç trafiğine kapatılacak.

Bu saatlerde Dereboyu, Meriç ve Dicle caddeleri ile Ataşehir Bulvarı'nın Metropol AVM istikameti alternatif güzergah olarak kullanılabilecek.

(Haber Merkezi)

Evrensel 31 yaşında!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
29.10.2026 00:47

Iraklı Bakan Ağa, Kerkük Valiliği görevinin yıl sonuna kadar Türkmenler'de kalacağını söyledi

Irak hükümetinde Devlet Bakanı olarak görev yapan Muhammed Seman Ağa, Kerkük Valiliği görevinin Türkmenlere verilmesini öngören siyasi anlaşmaya bağlı olduklarını ve bu makamın yıl sonuna kadar Türkmenlerde kalacağını belirtti.

Iraklı Bakan Ağa, Kerkük Valiliği görevinin yıl sonuna kadar Türkmenler'de kalacağını söyledi

Fotoğraf: AA

28.10.2026 21:10 / Güncelleme: 21:12

Almanya'da öğrenciler bütçe kesintilerini protesto etti, hafta sonu eylemlerine çağrı yaptı

Almanya'nın Berlin ve Hamburg illerinde üniversite öğrencileri bütçe kesintilerini protesto etmek ve hafta sonu düzenlenmesi planlanan gösterilere dikkati çekmek amacıyla üniversite binalarının önünde eylem yaptı; bazı binaları işgal etti.

Almanya'da öğrenciler bütçe kesintilerini protesto etti, hafta sonu eylemlerine çağrı yaptı

Fotoğraf: AA

28.10.2026 20:09 / Güncelleme: 22:43

Tutuklu öğrenciler Nehir ve Nevin tahliye edildi: 'Çocuklar ölmesin diye mücadele ediyoruz, mücadeleyi büyüteceğiz.'

Yusuf Tekin'in Kadıköy Lisesi ziyareti öncesinde açılan pankart gerekçesiyle tutuklanan TİP'li öğrenciler Nehir Dizdar ve Nevin Tekin tahliye edildi. Dizdar "Çocuklar ölmesin diye mücadele ediyoruz, mücadeleyi büyüteceğiz" dedi.

Tutuklu öğrenciler Nehir ve Nevin tahliye edildi: "Çocuklar ölmesin diye mücadele ediyoruz, mücadeleyi büyüteceğiz.”

Fotoğraf: ANKA

28.10.2026 22:32

Hizbullah: İsrail'i kimin yönettiği bizi ilgilendirmiyor, işgal ettiği topraklardan çıkmalı

Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, İsrail'de yapılan parlamento seçimlerinin ardından İsrail'i kimin yöneteceğinin kendilerini ilgilendirmediğini ve İsrail askerlerinin Lübnan topraklarından çıkması gerektiğini belirtti.

Hizbullah: İsrail'i kimin yönettiği bizi ilgilendirmiyor, işgal ettiği topraklardan çıkmalı

Fotoğraf: Arlington National Cemetery/Wikimedia Commons Public domain

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!