22.10.2026 11:27 / Güncelleme: 11:56

Bayrampaşa’da kasabı bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı

İstanbul Bayrampaşa’da boşanma aşamasında olduğu kadına ürün sattığı gerekçesiyle kasap Fikret Korkmaz’ı bıçaklayarak öldüren Recep P. tutuklandı.

Bayrampaşa’da kasabı bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı

Fotoğraf: DHA

İstanbul – Bayrampaşa’da Recep P.(66), restoran işleten boşanma aşamasında olduğu kadına ürün satmaya çalışan kasap Fikret Korkmaz'ı (63) bıçakladı. Ağır yaralanan Korkmaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 20 Ekim Salı günü sabah saatlerinde Cevatpaşa Mahallesi Güvercin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Recep P. boşanma aşamasında olduğu kadına ürün satmaya çalışan kasap Fikret Korkmaz'ı satmaması konusunda tehdit etti. Korkmaz'ın ürün satma ısrarına devam etmesinin üzerine Recep P., kasabı takip etmeye başladı. Yaya olarak çıkan Korkmaz'ı bir süre takip eden şüpheli, yolda Korkmaz ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı saldırıya dönüştü. Bıçağını çıkaran Recep P., kasap Fikret Korkmaz'ı yaraladı. Korkmaz aldığı bıçak darbeleri sonucu yere yığılırken, şüpheli kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaçmaya çalıştı, ekipler yakaladı

Sağlık ekiplerinin kontrollerinde olayda ağır yaralandığı belirlenen Fikret Korkmaz ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Fikret Korkmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, kaçan şüpheli Recep P.'yi kısa sürede yakaladı.

Tartışma anları kamerada

Diğer yandan tarafların tartıştıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde tarafların tartıştıkları ve Recep P.'nin tartışmanın ardından olay yerinden söylenerek ayrıldığı anlar görülüyor. Polis ekipleri tarafından yakalanan Recep P. sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(DHA)

Evrensel seninle güçlü!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
22.10.2026 10:03 / Güncelleme: 10:20

2026’nın en çok kazanan futbolcuları açıklandı: Ronaldo, Messi ve Salah listede

Forbes’un yayımladığı 2026 yılı en çok kazanan futbolcular listesinde 300 milyon dolarlık geliriyle Cristiano Ronaldo zirvede yer alırken, listede Türkiye’den bir isim de var.

2026’nın en çok kazanan futbolcuları açıklandı: Ronaldo, Messi ve Salah listede

Fotoğraf: Jannik/Unsplash

22.10.2026 02:16

Fransa'da güvenlik açığı nedeniyle valiliklerin siteleri erişime kapatıldı

Fransa'da internet sitelerinin altyapısında yaygın olarak kullanılan PHP programlama dilinde tespit edilen güvenlik açıkları nedeniyle valiliklerin internet siteleri geçici olarak erişime kapatıldı.

Fransa'da güvenlik açığı nedeniyle valiliklerin siteleri erişime kapatıldı

Fotoğraf: Alexander Kagan/Unsplash

22.10.2026 07:25 / Güncelleme: 10:18

Tuzla'da ayakkabı fabrikasındaki yangın söndürüldü

İstanbul Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ayakkabı fabrikasının çatı katında çıkan yangın söndürüldü.

Tuzla'da ayakkabı fabrikasındaki yangın söndürüldü

Fotoğraf: Cem Tekkeşinoğlu/AA

İçerik yükleniyor...

(İşçi Sendika Servisi)
22.10.2026 06:20

ABD ve İsrail, İran'a yeni saldırıya hazırlanıyor iddiası

ABD ve İsrail'in ara seçimlerin ardından İran'a yönelik yeni saldırılar düzenlemek için hazırlık yaptığı öne sürüldü. Trump'ın bu ay saldırı emri verebileceği iddia edildi.

ABD ve İsrail, İran'a yeni saldırıya hazırlanıyor iddiası

Netanyahu sık sık Beyaz Sarayı ziyaret ediyor (Fotoğraf: Beyaz Saray)

22.10.2026 01:53

Libya Temsilciler Meclisi Başkanı: Türkiye ile deniz yetki mutabakatı diğer ülkelerin çıkarlarına zarar vermiyor

İtalya'nın Libya Başkonsolosu ile Bingazi'deki Temsilciler Meclisi merkezinde görüşen Meclis Başkanı Abdunnebi, onayladıkları Türkiye'yle deniz yetki alanı mutabakatının diğer ülkelerin çıkarlarına zarar vermediğini söyledi.

Libya Temsilciler Meclisi Başkanı: Türkiye ile deniz yetki mutabakatı diğer ülkelerin çıkarlarına zarar vermiyor

Fotoğraf: Vasilii Martynov/Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0

22.10.2026 07:15 / Güncelleme: 07:38

Eskişehir'de taşeron belediye işçileri kışın sokağa atılıyor: ‘7 ay çalışıyoruz, 5 ay borçtayız’

Mahkemenin mevsimlik işçi olmadıklarına dair kararına rağmen Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde park ve bahçe işlerinde çalışan işçiler yılın 7 ayı çalıştırılıp geri kalanında işsiz bırakılıyor.

Eskişehir'de taşeron belediye işçileri kışın sokağa atılıyor: ‘7 ay çalışıyoruz, 5 ay borçtayız’

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!