ASAŞ Alüminyum fabrikasında patlama: 1'i ağır, 2i işçi yaralandı
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren ASAŞ alüminyum fabrikasının dökümhane bölümünde meydana gelen patlama sonrası yangın çıktı; 1'i ağır, 2 işçi yaralandı.
Fotoğraf: DHA
Sakarya – Akyazı saat 18.40 sıralarında Akyazı ilçesinde bulunan ASAŞ alüminyum fabrikasında dökümhane bölümünde bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı.
Fabrikadan yükselen alevler üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamada ilk belirlemelere göre 1’i ağır 2 işçi yaralandı.
Yaralılardan durumu ağır olan işçi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer işçi ise Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(DHA)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et