17.10.2026 22:13

Pınar Güneş’in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 4 tutuklama

İzmir’de Pınar Güneş’in öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Pınar Güneş’in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 4 tutuklama

Fotoğraf: MA

İzmir’in Çeşme ilçesinde, Pınar Güneş’in (28), öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Olay, 14 Ekim’de gece saatlerinde Alaçatı Mahallesi'nde meydana geldi. Pınar Güneş (28) ile Y.U. ve A.M. isimli iki erkek arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Şüpheliler, Güneş'i tabancayla ateş edip, yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Güneş, ambulansla, Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Güneş, kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan şüpheliler Y.U. ve A.M., polis ve jandarma ekiplerinin ortak çalışması ile Urla ilçesinde suç aleti tabancayla yakalandı. Soruşturmanın devamında G.C., Ö.A. ve M.F. de ekiplerce gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.U, A.M, G.C. ve Ö.A. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı. M.F. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Kadına ateş eden şüphelinin 17 yaşındaki A.M. olduğu öne sürüldü.

(DHA)

Dayanışmaya çağrı!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
17.10.2026 16:04 / Güncelleme: 18:20

Amedspor-Konyaspor: 1-0

Süper Lig’in 8. haftasında karşı karşıya gelen Amedspor-Konyaspor maçının ilk yarısı beraberlikle sona erdi, ikinci yarının son dakikalarında Amedspor Diagne'nin golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşma Amedspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Amedspor-Konyaspor: 1-0
17.10.2026 11:57

Suudi Arabistan’da erken uyarı sistemi ikinci kez devreye alındı

Suudi Arabistan’ın güneyindeki Abha ve Hamis Muşayt kentlerinde geceden bu yana ikinci kez erken uyarı sistemi çalıştırıldı. Sivil Savunma Müdürlüğü, kısa süre sonra tehlikenin geçtiğini duyurdu ancak uyarının nedenine ilişkin bilgi paylaşmadı.

Suudi Arabistan’da erken uyarı sistemi ikinci kez devreye alındı

Fotoğraf: Wikimedia Commons

17.10.2026 17:27

Borsa İstanbul'daki fon vurgununda 2 milyar liralık iade: 9 kişi TMSF'ye 2 milyar lira yatırdı, 31 şirket mercek altına alındı

Borsa İstanbul'daki fon vurgununa ilişkin soruşturmada 9 kişinin TMSF'ye 2 milyar lirayı aşkın para iade ettiği bildirildi. Bazı hisselerin fiyatlarının yapay işlemlerle 100 katına çıkarıldığı öne sürülürken 31 hisse incelemeye alındı.

Borsa İstanbul'daki fon vurgununda 2 milyar liralık iade: 9 kişi TMSF'ye 2 milyar lira yatırdı, 31 şirket mercek altına alındı
17.10.2026 15:30

İstanbul'da su baskınları ve selin ardından kaybolan kişileri arama çalışmaları sürüyor

İstanbul'da su baskınları ve selin yaşandığı bölgelerde kayıp oldukları bildirilen kişileri arama çalışmaları dördüncü gününde devam ediyor.

İstanbul'da su baskınları ve selin ardından kaybolan kişileri arama çalışmaları sürüyor

Fotoğraf: AA

17.10.2026 12:09

Okul pansiyon ücretlerine en az yüzde 36 zam

MEB'e bağlı okul pansiyonlarının yıllık ücretleri 2027'de 68 bin ila 89 bin liraya çıkacak. Hesaplamalara göre, pansiyon ücretlerine en az yüzde 36 zam yapılacak.

Okul pansiyon ücretlerine en az yüzde 36 zam

Fotoğraf: Evrensel

17.10.2026 13:38

Özgür Özel Yozgat'ta: 'Ya otokrasi ya demokrasi'

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat'taki il başkanlığı ön seçiminde "Ya otokrasi ya demokrasi" dedi. Fon vurgununun maliyetinin 110 milyar dolara ulaştığını belirten Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sorumlu tuttu ve hesap verilmesini istedi.

Özgür Özel Yozgat'ta: 'Ya otokrasi ya demokrasi'

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!