Kalacak yeri olmadığı için cezaevine girmek istedi: 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasından tutuklandı
Antalya’da “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla dördüncü kez gözaltına alınan 66 yaşındaki R.K. tutuklandı. Barınma sorunu nedeniyle cezaevine girmek istediğini belirten R.K., “Çöplüklerde yatıyorum, onun için bu yola başvurdum” dedi.
Temsili görsel | Fotoğraf: DHA
Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir parkta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 66 yaşındaki R.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Cumhuriyet'in haberine göre, Alanya Başsavcılığı'nın talimatıyla harekete geçen polis ekiplerinin, R.K.'yi "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan dördüncü kez gözaltına aldığı öğrenildi.
"Çöplükte yatıyorum, onun için bu yola başvurdum"
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.K., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hâkimliği tarafından tutuklandı. R.K.’nin adliyedeki ifadesinde, “Kalacak yerim yok, çöplüklerde yatıyorum. Onun için bu yola başvurdum” dediği aktarıldı.
Daha önce de aynı suçlamayla üç kez gözaltına alındığı belirtilen R.K.’nin, barınma sorunu nedeniyle cezaevine girmek istediğini ifade ettiği öne sürüldü.
R.K. hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla işlem yapıldı.
(Haber Merkezi)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et