14.10.2026 20:24 / Güncelleme: 20:27

Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD Başkanı Diren'le görüştü

Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Diren ve TÜSİAD Ankara Temsilcisi Barış Urhan'ı CHP Genel Merkezi'nde kabul etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD Başkanı Diren'le görüştü

CHP X hesabı

Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığına getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Diren ve TÜSİAD Ankara Temsilcisi Barış Urhan'ı CHP Genel Merkezi'nde kabul etti.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, kabulde, TÜSİAD Başkanı Diren, "iş dünyasının yaşadığı sorunları" aktardı ve TÜSİAD tarafından hazırlanan raporları Kemal Kılıçdaroğlu'na sundu.

Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu ve CHP İşveren Sendikaları ve İş Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal Canpolat da eşlik etti.

(AA)

Evrensel'e Abone Ol

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
14.10.2026 13:34 / Güncelleme: 14:37

Yargıtaydan dikkat çeken karar: 'Rahatsız etme' uyarısına rağmen bir günde atılan 45 mesajın cezası belli oldu

Yargıtay 12'nci Ceza Dairesi, akrabasının rahatsız edilmek istemediğini belirtmesine rağmen aynı gün içinde 45 mesaj gönderen sanığa "kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçundan verilen 2 ay 15 gün hapis cezasını oy birliğiyle onadı.

Yargıtaydan dikkat çeken karar: "Rahatsız etme" uyarısına rağmen bir günde atılan 45 mesajın cezası belli oldu

Fotoğraf: Unsplash

14.10.2026 13:24

İran: ABD'nin yeni saldırısı akıl dışı olur

İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü Tuğgeneral Hüseyin Muhibbi, ABD’nin İran’a yeniden saldırmasının “akıl dışı” olacağını ancak bu ihtimalin bulunduğunu söyledi. Muhibbi, İran’ın olası bir saldırıya karşı hazırlıklı olduğunu belirtti.

İran: ABD'nin yeni saldırısı akıl dışı olur

İran Devrim Muhafızları ordusu logosu: Wikipedia

14.10.2026 19:05

TBB seçimleri öncesi açıklama: CHP aday çıkarmayacak, Yeni Partinin adayını destekleyecek

Yarın yapılacak TBB başkanvekilliği seçimi öncesinde mutlak butlan yönetimindeki CHP'den açıklama geldi. Seçimde aday çıkarmayacaklarını duyuran CHP, Yeni Parti'nin adayı Ayşe Ünlüce'yi destekleyecek.

TBB seçimleri öncesi açıklama: CHP aday çıkarmayacak, Yeni Partinin adayını destekleyecek

Fotoğraf: ANKA

14.10.2026 12:12

16 kişinin öldüğü Derya Apartmanı davasında yeni bilirkişi raporu alınacak

Hatay'da 6 Şubat depremlerinde 16 kişinin yaşamını yitirdiği Derya Apartmanı davasında mahkeme, bilirkişi raporları arasındaki çelişkilerin giderilmesi için yeni rapor alınmasına karar verdi. Duruşma 14 Ocak 2027'ye ertelendi.

16 kişinin öldüğü Derya Apartmanı davasında yeni bilirkişi raporu alınacak

Fotoğraf: ANKA

14.10.2026 16:30 / Güncelleme: 17:22

İmamoğlu konuşmaya başlayacakken Halk TV kapatıldı | KULİS

Halk TV’de neler yaşandı? Ekrem İmamoğlu neleri vurguladı? Türkiye nasıl bir seçime gidiyor? Barış Avşar ve Nergis Demirkaya, Kulis’te değerlendirdi… 

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!