30.09.2026 17:47

Arnavutköy'de İHA parçaları kontrollü olarak imha edildi

İstanbul Arnavutköy Yeniköy Sahili'nde İHA'ya ait olduğu değerlendirilen ve içerisinde yakıt bulunduğu belirtilen parçalar kontrollü olarak patlatıldı.

Arnavutköy'de İHA parçaları kontrollü olarak imha edildi

Fotoğraf: DHA

İstanbul – Arnavutköy, Yeniköy Sahili'nde İnsansız Hava Aracı'na (İHA) ait olduğu değerlendirilen ve içerisinde yakıt bulunduğu belirtilen parçalar, SAS ekiplerince kontrollü olarak patlatıldı.

Yeniköy Sahili'nde çalışma yapan ekipler, kıyıya vurmuş halde İHA'ya ait olduğu değerlendirilen cisimler buldu. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, sahili güvenlik gerekçesiyle kapattı. İçerisinde yakıt olduğu düşünülen sıvı bulunan cisimlerin incelenmesinin ardından güvenli şekilde imha edilmesi amacıyla bölgeye SAS komandoları sevk edildi. Parçalar, iş makinesiyle açılan derin çıkara yerleştirildikten sonra kontrollü şekilde imha edildi.

(DHA)

Dayanışmaya çağrı!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
30.09.2026 10:45 / Güncelleme: 10:51

EuroLeague’de ikinci hafta heyecanı: Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, EuroLeague’in ikinci haftasında bugün Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacak. Belgrad’da oynanacak mücadele TSİ 21.05’te başlayacak.

EuroLeague’de ikinci hafta heyecanı: Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fotoğraf: AA

30.09.2026 15:15

TİP'ten fon vurgunu açıklaması: 'Büyük çığ görüldü, kontrollü patlatma yapıldı'

TİP, fon krizine ilişkin Meclis araştırması çağrısı yaptı. Ahmet Şık krizin “kontrollü patlatıldığını” iddia ederken, Sera Kadıgil görev yapan milletvekilleri ile bakanların mal varlıklarının araştırılmasını istedi.

TİP'ten fon vurgunu açıklaması: 'Büyük çığ görüldü, kontrollü patlatma yapıldı'

Fotoğraf: ANKA

30.09.2026 10:49

İzmir’de şap alarmı: 'Hayvan hareketleri durdurulmalı'

İzmir’de şap hastalığı nedeniyle Ödemiş ve Tire’de hayvan pazarları kapatıldı. İzBB Meclisi Tarım Komisyonu Başkanı Selçuk Karakülçe, hastalığın yayılmasını önlemek için hayvan hareketlerinin durdurulması gerektiğini söyledi.

İzmir’de şap alarmı: “Hayvan hareketleri durdurulmalı”

Fotoğraf: DHA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!