28.09.2026 19:15

2 gündür kayıp kişinin cansız bedeni Kelkit Çayı'nda bulundu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde 2 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayınca arama çalışmaları başlatılan Abdullah Erdoğar’ın Kelkit Çayı'nda cansız bedeni bulundu.

2 gündür kayıp kişinin cansız bedeni Kelkit Çayı'nda bulundu

Fotoğraf: DHA

Tokat – Erbaa ilçesinde, 26 Eylül'de evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve epilepsi hastası olduğu belirtilen Abdullah Erdoğar (62) için, balık tutmaya gittiği düşünülen Kelkit Çayı kenarında arama çalışması başlatıldı.

Ziya Gökalp Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk babası Abdullah Erdoğar, 26 Eylül'de cep telefonunu da evde bırakıp dışarı çıktı. Epilepsi hastası olduğu belirtilen Erdoğar’dan haber alamayan ailesi, durumu polise bildirdi. Balık tutmayı sevdiği belirtilen Erdoğar’ın ara sıra evden ayrılıp Kelkit Çayı kenarına balık tutmaya gittiği bilgisi üzerine aramalar bu bölgede yoğunlaştırıldı.

Kendisinden 2 gündür haber alınamayan Erdoğar için bugün sabah saatlerinde, polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından 2 bot, 3 dron ve çok sayıda personelle kapsamlı arama çalışması başlatıldı.

Kelkit Çayında cansız bedeni bulundu

Arama çalışmaları sonrası Erdoğar’ın Kelkit Çayında cansız bedeni bulundu.

Balık avlamak için gittiği çay kenarında bulunan eşyalarından yaklaşık 500 metre uzaklıkta sudan çıkarılan Erdoğar’ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Erbaa Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Erdoğar’ın vücudunda ilk belirlemelere göre herhangi bir kesici ya da delici alet yaralanmasına rastlanmadığı belirtildi.

(DHA)

Evrensel 31 yaşında!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
28.09.2026 13:59 / Güncelleme: 14:11

İstanbul'un zam şampiyonu belli oldu: Kilogram fiyatı 184 lirayı aştı

İstanbul'un Bayrampaşa ve Ataşehir hallerinde ağustosta 274 bin 157 ton ürün satışa sunuldu. En çok karpuz ve domates satılırken, kilogramı ortalama 184,13 liraya ulaşan nar en pahalı ürün oldu.

İstanbul'un zam şampiyonu belli oldu: Kilogram fiyatı 184 lirayı aştı

Fotoğraf: Evrensel

28.09.2026 09:21

Ortadoğu’daki gerilim fiyatlara yansıdı: Trump’ın İran’ın teklifini reddetmesiyle petrol yeniden yükseldi

ABD Başkanı Trump’ın İran’ın çatışmaların sona erdirilmesine yönelik teklifini reddetmesinin ardından petrol fiyatları yükseldi. Brent petrol yüzde 1,27 artışla 105,64 dolara, WTI ise 93,11 dolara çıktı.

Ortadoğu’daki gerilim fiyatlara yansıdı: Trump’ın İran’ın teklifini reddetmesiyle petrol yeniden yükseldi

Fotoğraf: Tom Fournier/Pexels

28.09.2026 10:01 / Güncelleme: 10:06

Hürmüz'de İran saldırısı: 8 ABD Deniz Piyadesi yaralandı

İran’ın 14 Eylül’de Hürmüz Boğazı’nda bir deniz aracına düzenlediği füze saldırısında 8 ABD deniz piyadesinin yaralandığı öne sürüldü. Olay, saldırıdan yaklaşık iki hafta sonra ortaya çıktı.

Hürmüz'de İran saldırısı: 8 ABD Deniz Piyadesi yaralandı

Temsili görsel | Fotoğraf: Wikimedia Commons

28.09.2026 11:29 / Güncelleme: 15:58

Deniz Göktaş hakkında 1 yıl 7 ay hapis ve tahliye kararı

"Ölü Deniz" isimli stand-up gösterisi nedeniyle 88 gündür tutuklu bulunan Komedyen Deniz Göktaş, bugün hakim karşısına çıktı. Göktaş hakkında 1 yıl 7 ay hapis ve tahliye kararı verildi.

Deniz Göktaş hakkında 1 yıl 7 ay hapis ve tahliye kararı
28.09.2026 13:42 / Güncelleme: 13:56

11 yaşındaki Furkan'ın elinde oyuncak patladı: Aile sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu

Ankara'da stres oyuncağının patlaması sonucu 11 yaşındaki Furkan Seçkin'in cildinde 2'nci derece yanık oluştu. Aile, ürünün tedarikinden satışına kadar sorumluların belirlenmesi talebiyle suç duyurusunda bulundu.

11 yaşındaki Furkan'ın elinde oyuncak patladı: Aile sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu

Fotoğraf: DHA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!