27.09.2026 14:40

Antalya'da deniz suyu sıcaklığı havayı geçti

Antalya'da hava sıcaklığı 25 derece ölçülürken, Konyaaltı Sahili'nde deniz suyu sıcaklığı 27,8 dereceye ulaştı. Hafta sonunu sahilde geçirenlerin bazıları denize girdi.

Antalya'da deniz suyu sıcaklığı havayı geçti

Fotoğraf: DHA

Antalya'da eylül ayının son günlerinde sıcak hava etkisini sürdürürken, Konyaaltı Sahili'nde deniz suyu sıcaklığı hava sıcaklığının üzerine çıktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kent merkezinde hava sıcaklığı 25 derece ölçülürken, Konyaaltı Sahili'nde deniz suyu sıcaklığı 27,8 derece olarak kaydedildi. Kentte günün en düşük sıcaklığı 22, en yüksek sıcaklığı ise 28 derece ölçüldü.

Antalya kıyılarında deniz suyu sıcaklığı Alanya'da 28,5, Kemer'de 28, Finike'de 27,2, Kaş'ta ise 26,6 derece olarak kayıtlara geçti.

Hafta sonunu sahilde geçirdiler

Hafta sonu hareketliliğinin yaşandığı Konyaaltı Sahili'ne gelenlerden bazıları denize girerken, bazıları su sporları yaptı ve sahil bandında yürüyüşe çıktı.

Antalya'da hava sıcaklığının akşam saatlerinde 22 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Meteorolojik verilere göre kentte gün boyunca sağanak ve gök gürültülü sağanak ihtimali bulunuyor.

(DHA)

Evrensel 31 yaşında!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
27.09.2026 07:22

Meteoroloji’den 63 il için sağanak ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 27 Eylül hava durumu raporunu açıkladı. 63 ilde sağanak beklenirken, 14 il için sarı kodlu uyarı verildi. Güney Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'da kuvvetli yağış, Marmara'da ise saatte 60 km'yi bulan rüzgar bekleniyor.

Meteoroloji’den 63 il için sağanak ve fırtına uyarısı

Fotoğraf: Misael Silvera/Unsplash

27.09.2026 10:48

Yeni Partili Karabat: 'Şirketler üretime değil faize yatırım yapıyor'

Yeni Parti İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, 50 büyük şirketin altı aylık finansallarında faiz geliri ve tahsilatının 100 milyar TL’yi aştığını belirterek iktidarın ekonomi politikalarını eleştirdi.

Yeni Partili Karabat: 'Şirketler üretime değil faize yatırım yapıyor'

Fotoğraf: Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0

27.09.2026 12:25

Kadıköy Çizgi Festivali Yoğurtçu Parkı’nda: Sergiler, söyleşiler, atölyeler

Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nin düzenlediği Kadıköy Çizgi Festivali, yedinci yılında Yoğurtçu Parkı’nda başladı. Festivalde sergiler, söyleşiler, atölyeler, canlı çizimler ve film gösterimleri düzenleniyor.

Kadıköy Çizgi Festivali Yoğurtçu Parkı’nda: Sergiler, söyleşiler, atölyeler
27.09.2026 12:08

Muammer Karaca Tiyatrosu 'İlk Temsil' ile yeniden perdelerini açtı

2012’de kapanan Muammer Karaca Tiyatrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyonun ardından yeniden açıldı. Tiyatronun açılışında İBB Şehir Tiyatroları’nın hazırladığı “İlk Temsil” sahnelendi.

Muammer Karaca Tiyatrosu “İlk Temsil” ile yeniden perdelerini açtı
27.09.2026 12:32

Antep’te orman yangını: 4 dönüm alan zarar gördü

Antep’in İslahiye ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yaklaşık 3 saat süren müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 4 dönüm ormanlık alan zarar gördü.

Antep’te orman yangını: 4 dönüm alan zarar gördü

Fotoğraf: DHA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!