TYS’nin Yazar Mutfağı buluşmasında Fügen Kıvılcımer ve Hatice Dökmen konuk olacak
Türkiye Yazarlar Sendikası’nın Yazar Mutfağı buluşmasında bu ay Fügen Kıvılcımer ve Hatice Dökmen konuk olacak. Söyleşi, 3 Ekim’de Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Fotoğraf: Hasnain Sajid Hakeem/Unsplash
Elif Turgut
[email protected]
Türkiye Yazarlar Sendikası’nın (TYS) geleneksel olarak düzenlediği Yazar Mutfağı buluşmaları, edebiyatın üretim süreçlerini yazarların deneyimleri üzerinden ele almaya devam ediyor. Ekim ayındaki buluşmada öykücü Fügen Kıvılcımer ile yazar, atölye yürütücüsü ve yayıncı Hatice Dökmen konuk olacak.
Aydan Ay’ın yöneticiliğinde gerçekleştirilecek söyleşide, edebi bir metnin ortaya çıkış süreci farklı yönleriyle konuşulacak. Söyleşide metnin ilk fikrinden kurgu aşamasına, bir cümlenin oluşumundan farklı disiplinlerin edebiyatla ilişkisine uzanan başlıklar ele alınacak.
Yaşamın içinden süzdüğü gözlemleriyle öykücülüğe katkı sunan Fügen Kıvılcımer ile yazarlığının yanı sıra atölye çalışmaları ve yayıncılık faaliyetleriyle edebiyat alanında çalışmalar yürüten Hatice Dökmen, yazma ve üretme deneyimlerini paylaşacak.
Yazar Mutfağı, 3 Ekim Cumartesi günü saat 17.00-19.00 arasında Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlik, Türkiye Yazarlar Sendikası tarafından düzenleniyor.
Etkinlik bilgileri
- Tarih: 3 Ekim 2026, Cumartesi
- Saat: 17.00-19.00
- Mekân: Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi
- Adres: Caferağa Mah. Nailbey Sokağı No: 29, Kadıköy / İstanbul
- Yönetici: Aydan Ay
- Konuklar: Fügen Kıvılcımer, Hatice Dökmen
- Düzenleyen: Türkiye Yazarlar Sendikası (TYS)
Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et