Bursa’da kaybolan 10 yaşındaki Kerim oyun oynarken bulundu
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, öğle saatlerinde evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki Kerim Demir, 9 saat sonra oyun oynarken bulundu.
Fotoğraf: DHA
Bursa - İnegöl ilçesinde ailesinin kayıp ihbarı verdiği 10 yaşındaki Kerim Demir için arama çalışması başlatıldı.
Saat 15.00 sıralarında İnegöl ilçesi Sinanbey Mahallesi’nde Askerlik Şubesi civarındaki evinden çıkan Kaşıkçı İlkokulu öğrencisi Kerim Demir, tekrar eve dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla çocuğu aramaya başladı. Sonuç alamayan ailenin kayıp ihbarı üzerine polis ekipleri, çocuğun bulunması için çalışma başlattı.
Yapılan aramalar sonucu Kerim D., 9 saat sonra evinin yakınlarında oyun oynarken bulundu.
Çocuk, gece saatlerinde ailesine teslim edildi. Kerim D.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
(DHA)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et