Hatay'da kadın cinayeti: Emine Çil boşanma aşamasındaki erkek tarafından öldürüldü
Hatay'ın Payas ilçesinde Emine Çil, boşanma sürecinde olduğu erkek tarafından av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti. Fail K.Ç. gözaltına alındı.
Fotoğraf: DHA
Hatay - Payas ilçesinde Emine Çil (47) adlı kadın, boşanma aşamasındaki K.Ç. (54) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.
DHA'da yer alan habere göre kadın cinayeti, dün akşam saatlerinde ilçedeki Yenişehir Mahallesi'nde meydana geldi. Haberde ismi kodlanarak yer alan K.Ç. adlı erkek, Çil'i av tüfeğiyle ateş açarak ağır yaralandı. Çil'in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. K.Ç. ise gözaltına alındı.
Öldürülmeden 2 saat önce paylaşım yapmış
Emine Çil'in saldırıdan 2 saat önce yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Çil'in paylaşımlarında, "Hani çiçekler çok güzel açınca 'Yerini sevdi' deriz ya insan için de aynısı geçerli. Açtığı yer var, solduğu yer var" ve "Sıfırdan geldim, korkum yok düşmekten. Ol emrini veren öl emrini verene kadar oyuna dahilim" ifadeleri yer aldı.
Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.
Fotoğraf: Emine Çil'in kişisel arşivi
Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et