Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Thomas Reis imzayı attı
Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Thomas Reis için Papara Park’ta imza töreni düzenlendi. Reis, Süper Lig deneyimi, takımın hedefleri ve Salah ile ilgili açıklamalarda bulunurken, “Umarım birlikte tarih yazacağız” dedi.
Fotoğraf: Zafer/Wikimedia Commons CC BY 4.0
Trabzonspor’un teknik direktörlük görevine getirdiği Alman Thomas Reis için Papara Park’ta imza töreni düzenlendi. Reis, törende Süper Lig deneyiminden takımın hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor, Alman teknik direktör Thomas Reis’in göreve getirildiğini resmen açıklamıştı. Bordo-mavili kulüp, Reis için Papara Park’ta imza töreni düzenledi. Törene Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas da katıldı.
Göreve başladığı için mutlu olduğunu belirten Reis, “Burada olduğum için mutluyum ve heyecanlıyım. Umarım birlikte tarih yazacağız” dedi.
Süper Lig deneyiminin kendisi için avantaj olduğunu söyleyen Reis, “Süper Lig’e yeni gelen birisi değilim. Süper Lig’i, yoğunluğu biliyorum. Tutkuyu biliyorum. Oyuncuların, takımların tüm özelliklerini biliyorum. Tanımak için haftalara ihtiyacım olmayacak. Zaten buradaydım, geri döndüm” ifadelerini kullandı.
Reis, teknik direktörlük anlayışını ise “Az laf, çok iş” sözleriyle özetledi.
“Trabzonspor’un projesine hayır diyemezdim”
Trabzonspor’un hedeflerinin büyük olduğunun farkında olduğunu belirten Reis, “Baskının, hedeflerin büyük olduğunun farkındayım. Böyle de olmak zorunda. Umuyorum ki iyi bir sezon çıkaracağız” dedi. Reis, “Trabzonspor’un bana sunduğu projeye hayır diyemezdim” ifadelerini kullandı.
Reis, takımın yıldızı Salah ile görüştüğünü belirterek, “Salah seviyesinde, dünya starı ile çalışmak bir hocanın başına gelebilecek en iyi şey” dedi. Ancak maç kazanmak için yalnızca Salah’a değil, tüm takıma ihtiyaç olduğunu vurguladı.
"24 saat içinde gelmek istediğini söyledi"
Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Reis ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, Alman teknik adamın Başkan Ertuğrul Doğan’ın yaklaşık bir yıldır takip ettiği hocalardan biri olduğunu söyledi.
Kafkas, Reis’in görevi kabul etme sürecine ilişkin ise “Thomas Hocamız 24 saat içinde kulübüyle görüşüp gelmek istediğini söyledi” dedi.
(Spor Servisi)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et