Müzisyen Nev entübe edildi
Karaciğer rahatsızlığı nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavi gören, “Nev” adıyla tanınan 57 yaşındaki müzisyen Nevzat Doğansoy’un çoklu organ yetmezliği nedeniyle entübe edildiği bildirildi.
Fotoğraf: Küçükçekmece/Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0
Karaciğer rahatsızlığı nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavi gören, “Nev” adıyla tanınan 57 yaşındaki müzisyen Nevzat Doğansoy’un çoklu organ yetmezliği nedeniyle entübe edildiği bildirildi.
“Nev” sahne adıyla tanınan müzisyen Nevzat Doğansoy’un sağlık durumunun ağırlaştığı bildirildi.
Karaciğer rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede yoğun bakımda tedavi gören Doğansoy’un, durumunun ağırlaşmasının ardından çoklu organ yetmezliği nedeniyle entübe edildiği aktarıldı.
Sanatçının daha önce yoğun bakımda doktor gözetiminde takip edildiği ve bilincinin açık olduğu belirtilmişti.
“Zor” ve “Mühürlü Kaderim” ile tanındı
57 yaşındaki Nevzat Doğansoy, müzik kariyeri boyunca “Zor”, “Mühürlü Kaderim”, “Sükut-u Hayal” ve “Benmişim” gibi şarkılarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı.
Sanatçı, Türk musikisi eserlerini pop ve rock tınılarıyla bir araya getirdiği “Bir Nev-i Alaturka” albümüyle de dikkat çekti.
(Haber Merkezi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et