Başakşehir'de inşaatta göçük: Bir işçi hayatını kaybetti, 4 kişi gözaltına alındı
Başakşehir'de istinat duvarı çalışması sırasında meydana gelen göçükte işçilerden Tolga Yağşı kurtarılırken, Ferdi Yağşı hayatını kaybetti. Olayın ardından şantiye şefi, müteahhit, kepçe operatörü ve İSG uzmanı gözaltına alındı.
Fotoğraf: DHA
İstanbul — Başakşehir'de inşaat sırasında istinat duvarının çökmesi sonucu meydana gelen göçükte 2 işçiden Tolga Yağşı (25) kurtarılırken, diğer işçi Ferdi Yağşı (27) hayatını kaybetti. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
Olay, Şamlar Mahallesi'ndeki inşaat alanında meydana geldi. İşçilerin istinat duvarı çalışması sırasında göçük oluştu. Tolga Yağşı ve Ferdi Yağşı toprak altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu Tolga Yağşı toprak altından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Göçük altında kalan Ferdi Yağşı hayatını kaybetti. Yağşı'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
4 gözaltı
Olayın ardından şantiye şefi, kepçe operatörü, müteahhit ve iş sağlığı ve güvenliği uzmanı gözaltına alındı.
(DHA)
Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et