Dört ilde denize girmek yasaklandı
Trabzon ve Giresun, Kırklareli ve İstanbul Beykoz’da denize girişler, hava koşulları nedeniyle yasaklandı.
Fotoğraf: Pexels
Türkiye'nin dört farklı ilinde belirli noktalarda bugün denize girmek yasaklandı.
Trabzon ve Giresun'da valilikler tarafından yapılan açıklamalarda il genelinde denize girmenin yasaklandığı ifade edildi.
Kırklareli'de ise Vize ilçesinde denize girilmesi yasaklandı. Vize Kaymakamlığından yapılan açıklamada, olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle ilçedeki tüm plajlarda denize girilmesinin yasaklandığı belirtildi. Açıklamada, jandarma ekiplerinin gün boyu plajlarda denetim yapacağı kaydedildi.
Beykoz'da da yasak
Denize girmenin yasaklandığı bir diğer kent ise İstanbul oldu. İstanbul Beykoz’un Karadeniz kıyılarında denize girmek 2 gün yasaklandı. Beykoz Kaymakamlığı, ilçede Karadeniz'e kıyısı olan sahil ve plajlarda 2 gün boyunca denize girmenin yasaklandığını duyurdu. Kaymakamlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İlçemiz Beykoz sınırlarında, Karadeniz’e kıyısı bulunan sahiller, plajlar ve koylarda dalga boyu yüksekliği nedeniyle, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu gereğince, 28 Ağustos Cuma ile 29 Ağustos Cumartesi günlerinde 2 gün süreyle denize girmek yasaklanmıştır" ifadeleri kullanıldı.
(Haber Merkezi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et