Giresun’da hava aracı düştüğü ihbarı: Arama tarama faaliyetleri sürüyor
Giresun’un Piraziz ilçesinde hava aracı düştüğü ihbarı üzerine bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Valilik, ihbar üzerine yapılan arama taramalarda şu ana kadar iz'e rastlanmadığını, aramaların sürdüğünü bildirdi.
Fotoğraf: DHA
Giresun – Piraziz ilçesine bağlı Deregözü köyünde hava aracı düştüğü yönünde 112 Acil Servis Merkezi’ne ihbar yapıldı. Bunun üzerine bölgeye arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Giresun Valiliği’nce yapılan açıklamada, arama tarama çalışmalarında hava aracının düşmesine yönelik herhangi bir ize rastlanılmadığı bildirildi. Arama tarama faaliyetlerinin titizlikle sürdürüldüğü belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“22 Ağustos 2026 Cumartesi günü saat 13.00 sıralarında, ilimiz Piraziz ilçesi Deregözü köyü civarlarında hava aracı olduğu değerlendirilen bir aracın düştüğüne yönelik ihbar alınmıştır. İhbarın alınmasının ardından olayın teyit edilmesi ve gerekli kontrollerin sağlanması amacıyla bölgeye ekipler sevk edilmiştir. Olay; Sağlık, Jandarma, Emniyet, AFAD ve İtfaiye ekiplerimiz tarafından takip edilmektedir. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda herhangi bir buluntu veya ize rastlanılmamıştır. İhbarın teyidine yönelik arama-tarama çalışmaları devam etmekte olup, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.”
(DHA)Evrensel 31 yaşında!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et