İddia: Tutuklu Erdal Beşikçioğlu, Kılıçdaroğlu'na 'Siyasete girdiğim için pişmanım' dedi
Tutuklu Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun “Siyasete girdiğim için pişmanım. Özgürlüğüme kavuşunca aktif siyaseti bırakacağım” dediği iddia edildi.
Fotoğraf: ANKA
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu tutuklanarak Konya Cezaevine gönderilmişti.
Mutlak butlan kararıyla CHP Genel Başkanlığına getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Ağustos’tan bu yana tutuklu bulunan Erdal Beşikçioğlu’nu cezaevinde ziyaret ederek bir süre görüştü.
Gdh yazarı Mahmut Aydın’ın haberine göre, Beşikçioğlu’nun Kılıçdaroğlu’na “Siyasete girdiğim için pişmanım. Belediye başkanlığı sanatçılara göre değilmiş. Özgürlüğüme kavuşursam aktif siyaseti bırakacağım.” dediği öğrenildi.
CHP'de kalmaya karar vermişti
Beşikçioğlu, Yeni Parti'nin kurulmasının ardından CHP'de devam edeceğini açıklamıştı.
(Politika Servisi)Evrensel 31 yaşında!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et