Yeni Parti Milletvekili Melih Meriç'e bıçaklı saldırı
Yeni Parti Antep Milletvekili Melih Meriç'e bıçaklı saldırı düzenlendi. Hastaneye kaldırılan Meriç tedavi altına alındı.
Fotoğraf: CHP
Yeni Parti Antep Milletvekili Melih Meriç, Karataş Mahallesi'nde yürüdüğü sırada, eski CHP Oğuzeli İlçe Başkanı Seydi Ahmet Keleş tarafından bıçaklandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Meriç hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Polis ekipleri olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı.
Meriç’in hayati tehlikesinin bulunduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Vali Çeber: Tedavi altına alındı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırının ardından Meriç'in hastaneye kaldırıldığını ve tedavi altına alındığını belirtti.
Çeber, "Konuyu titizlikle takip ediyoruz. Ümit ederim ki milletvekilimizi kısa zamanda aramızda görürüz." dedi.
(Politika Servisi)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et