Fenerbahçe Lukaku ile anlaştı: Gözler bonservis pazarlığında
Fenerbahçe, Belçikalı golcü Romelu Lukaku ile prensip anlaşmasına vardı. Napoli'ye yapılan 6 milyon euroluk ilk bonservis teklifi reddedilirken, sarı-lacivertliler Serhou Guirassy ve Ollie Watkins'i de alternatifler arasında tutuyor.
Fotoğraf: Илья Хохлов/Wikimedia Commons CC BY-SA 3.0
Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hücum hattını güçlendirmek için forvet arayışlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Napoli forması giyen Belçikalı golcü Romelu Lukaku ile prensip anlaşmasına vardı.
Kulüp ile oyuncu arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlandığı, transferin önündeki temel engelin ise Napoli ile bonservis konusunda anlaşma sağlanması olduğu belirtildi.
Napoli 6 milyon euroyu reddetti
Fenerbahçe, Lukaku’nun transferi için Napoli’ye 6 milyon euroluk bonservis teklifi sundu. İtalyan kulübünün bu teklifi kabul etmediği ve taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü bildirildi.
Sarı-lacivertli yönetimin, Napoli ile bonservis bedeli konusunda yeni bir teklif üzerinden pazarlık yapması bekleniyor.
Guirassy ve Watkins de listede
Fenerbahçe yönetimi, Lukaku transferinin gerçekleşmemesi ihtimaline karşı alternatif isimlerle de temaslarını sürdürüyor.
Borussia Dortmund forması giyen Serhou Guirassy ile Aston Villa’nın golcüsü Ollie Watkins, sarı-lacivertlilerin transfer listesinde bulunuyor.
Yönetimin, bu iki oyuncudan biri için uygun mali koşullar oluşması halinde transfer planında değişikliğe gidebileceği belirtiliyor.
(Spor Servisi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...

Evrensel'i Takip Et