Galatasaray'ın transfer listesindeki ilk isim belli oldu
Galatasaray'ın transfer listesinin ilk sırasında Lokomotiv Moskova forması giyen Aleksey Batrakov'un yer aldığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların 21 yaşındaki futbolcu için bonuslarla birlikte 20 milyon avro teklif ettiği iddia edildi.
Galatasaray
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Lokomotiv Moskova forması giyen 21 yaşındaki Rus futbolcu Aleksey Batrakov'u kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.
Transfer döneminde henüz fazla hamle yapmayan Galatasaray'da çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılıların transfer listesinin ilk sırasında yer alan ismin Aleksey Batrakov olduğu iddia edildi.
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in transferini en çok istediği oyuncunun Lokomotiv Moskova'da forma giyen Batrakov olduğu belirtildi.
Galatasaray'ın 21 yaşındaki futbolcunun transferi için Rus kulübüne bonuslarla birlikte 20 milyon avroluk teklif yaptığı öne sürüldü.
Sarı-kırmızılıların Batrakov için Lokomotiv Moskova'ya yeni bir teklif daha yapması bekleniyor.
(Spor Servisi)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et