Antalya Büyükşehir Belediyesine operasyon: 2 kişi gözaltına alındı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik soruşturmada, eski Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serkan Temuçin ile iş insanı Çağrı G. gözaltına alındı.
Antalya- Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik 'rüşvet' ve 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında açılan davada tutuksuz yargılanan, daha önce etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak ifade veren iş insanı Çağrı G. ile belediyenin eski genel sekreter yardımcısı Serkan Temuçin yeniden gözaltına alındı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında yeni delil ve tespitler sonrası çalışma başlattı. Yargılama süreci devam ederken; savcılık tarafından 'rüşvet' suçuna ilişkin yapılan incelemede, daha önce etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan Serkan T. ile Çağrı G.'nin bildiklerini eksiksiz anlatmadıklarına karar verildi. Bunun üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla 2 şüpheli, yeniden gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Serkan T. ile Çağrı G., adliyeye sevk edildi.
(DHA)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et