Deniz Yavuzyılmaz'dan AKP döneminde Tuzla Belediyesi hakkında 3 milyar liralık rant iddiası
Yeni Parti'li Deniz Yavuzyılmaz, AKP döneminde Tuzla Belediyesinin park ve rekreasyon alanlarına hobi bahçesi yapılacağı gerekçesiyle 154 villa inşa edildiğini, bu yapıların imara aykırı olduğunu ve 3 milyar liralık rant oluşturulduğunu ileri sürdü.
Fotoğraf: ANKA
Yeni Parti Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AKP döneminde Tuzla Belediyesi tarafından park ve rekreasyon alanlarına hobi bahçesi yapılacağı gerekçesiyle 154 villa inşa edildiğini, bu yapıların imara aykırı olduğunu ve 3 milyar liralık rant oluşturulduğunu ileri sürdü
Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Tuzla Tepeören’de inşa edilen villaların tapusunun ve yapı kullanım izin belgesinin bulunmadığını, yapıların kaçak olduğunu savundu.
Villaların düşük bedellerle devredildiğini öne süren Yavuzyılmaz, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün 2025 yılında söz konusu yapıların imar durumunu "konut alanı"na çevirmeye çalıştığını iddia etti.
Yavuzyılmaz, villaların kimlere verildiğinin açıklanması ve sürece karışanlar hakkında işlem yapılıp yapılmayacağının kamuoyuyla paylaşılması çağrısında bulundu.
(ANKA)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et