Aileyi darbeden baba ve oğul tutuklandı
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde evlerine izinsiz yerleşen İlhan Dikici ve oğlu Remzi Dikici tarafından darbedilip bıçaklanan Songül Erbek, kızı Meryem ve oğlu Hasan Tezcan yaralandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Fotoğraf: DHA
Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki Uydukent Sitesinde yer alan iki dairesine izinsiz yerleşildiğini öğrenen Songül Erbek (62), kızı Meryem (30) ve oğlu Hasan Tezcan (34) ile evlerini kontrol etmeye gitti. Dairelere habersiz yerleştiği öne sürülen İlhan Dikici ve oğlu Remzi Dikici ile aile arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Erbek ve iki çocuğu, baba ile oğlu tarafından darbedilip bıçaklandı.
Saldırıda ağır yaralanan Hasan Tezcan, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine, Songül Erbek ile kızı Meryem Tezcan ise Kuşadası Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Olayın ardından kaçan şüpheliler İlhan Dikici ve Remzi Dikici, polis ekiplerince yakalanarak sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Mağdur ailenin avukatı Uğur Balta, yaşananların basit bir yaralama olmadığını belirterek olayın "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Göğsünden ağır yaralanan Hasan Tezcan'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.
(DHA)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et