Antalya'da otluk alanda yangın çıktı
Antalya’nın Serik ilçesinde otluk alanda çıkan yangın, mahalle halkı ile itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü. Yangında konteynerler, inşaat malzemeleri ve meyve ağaçları zarar gördü.
Fotoğraf: DHA
Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Üründü Mahallesi girişindeki bir arazide bugün yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, kısa sürede otluk alana yayılarak arazide bulunan konteyner, inşaat malzemeleri ve meyve ağaçlarına sıçradı.
İhbar üzerine bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler olay yerine ulaşıncaya kadar mahalle halkı, ilaçlama motorlarıyla alevlere müdahale ederek yangının çevreye yayılmasını önledi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü.
Mahalle halkından Ramazan Yalçın, dumanı fark eder etmez itfaiyeye haber verdiğini belirterek, "Ben mahallede bakkal işletiyorum. Dumanı görünce hemen itfaiyeye haber verdim. Vatandaşlarla birlikte ilaçlama motorlarıyla yangına müdahale ettik. Ekipler gelince birlikte çalışarak yangını söndürdük" dedi.
Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, konteyner, inşaat malzemeleri ve bazı meyve ağaçlarında hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
(DHA)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et