24.07.2026 18:16

3 gündür aranan sera işçisinin sulama kanalında cansız bedeni bulundu

Antalya'nın Serik ilçesinde ailesinin kaybolduğu yönünde ihbarıyla 3 gündür aranan sera işçisi Salih Arslantaş'ın sulama kanalında cansız bedeni bulundu.

3 gündür aranan sera işçisinin sulama kanalında cansız bedeni bulundu

Fotoğraf: DHA

Antalya – Serik ilçesinde sera işçisi olarak çalışan ve çarşamba günü saat 19.00'dan sonra haber alınamayan Salih Arslantaş'ın yakınları, dün jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. İhbarın ardından harekete geçen jandarma, dün saat 16.00 sıralarında Burmahancı Mahallesi'nde arama yaptı. Arslantaş'ın arkadaşlarıyla kaybolmadan önce kanal kenarında vakit geçirdiğini tespit eden ekipler, aramalarını bu bölgeye yoğunlaştırdı. Yapılan incelemede dün Arslantaş'ın motosikleti, cep telefonu ve terliğinin yeri belirlendi.

3 kilometrelik alan tarandı

Kanalda Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma Timi, AFAD ile İHH Arama ve Kurtarma ekibi yaklaşık 3 kilometrelik alanda tarama yaptı. Dün havanın kararmasının ardından kanaldaki çalışmalara ara veren ekipler, bugün sabah saatlerinde yeniden arama gerçekleştirdi.

Arslantaş'ın cenazesi, akşam saatlerinde eşyalarının bulunduğu alandan yaklaşık 4 kilometre uzaktaki Çandır Mahallesi'ndeki kanalda bulundu. Kanalda dalgıçların arama çalışmasını takip eden Arslantaş'ın yakınları, cenazenin bulunmasının ardından ağlayıp fenalaştı. Jandarmanın teselli etmeye çalıştığı yakınlarından rahatsızlananları sağlık ekipleri kontrol etti. Olay yerindeki incelemenin ardından Arslantaş'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Arslantaş'ın kaybolduğu belirtilen gün 3 arkadaşı ile birlikte sulama kanalına serinlemek için girdiği, bir süre sonra arkadaşlarının gittiği, Arslantaş'ın ise yüzmeye devam ettiği öğrenildi. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

(DHA)

Evrensel 31 yaşında!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
24.07.2026 11:13 / Güncelleme: 12:49

Gülistan Doku soruşturması: Gözaltındaki 3 kişi adliyeye sevk edildi

Gülistan Doku soruşturması kapsamında gözaltına alınan dönemin Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in eşi Handan Sonel'in de aralarında olduğu 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Gülistan Doku soruşturması: Gözaltındaki 3 kişi adliyeye sevk edildi

Fotoğraf: DHA

24.07.2026 14:51

Kılıçdaroğlu'ndan istifaların ardından MYK üyeleriyle toplantı

'Mutlak butlan' kararıyla CHP genel başkanlığına getirilen Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel ve 90 milletvekilinin istifasının ardından Ankara'da bulunan 9 MYK üyesini toplantıya çağırdı.

Kılıçdaroğlu'ndan istifaların ardından MYK üyeleriyle toplantı

Fotoğraf: ANKA

24.07.2026 18:03 / Güncelleme: 18:10

NATO operasyonu mağduru Dr. Memiş yaşadıklarını anlattı: '29 günümüz çalındı, bitmeyen bir kabus yaşadık'

Ankara'da NATO zirvesi öncesinde tutuklanan ve 29 gün tutuklu kalan Doç. Dr. Emel Memiş, ağır cezaevi koşullarını anlatırken avukatlar sürecin tamamen “niyet okumaya” dayalı ve hukuksuz yürütüldüğünü vurguladı

NATO operasyonu mağduru Dr. Memiş yaşadıklarını anlattı: “29 günümüz çalındı, bitmeyen bir kabus yaşadık”

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!