İran Dışişleri Bakanı Arakçi: ABD saldırılarına katkıda bulunanlar, meşru hedef olarak kabul edilecek
İran Dışişleri Bakanı Arakçi, ABD'nin saldırılarına katkı sunan tarafların meşru hedef sayılacağını ifade etti.
Fotoğraf: DHA
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD’nin olası saldırılarında katkısı bulunan tarafların meşru hedefler olarak kabul edileceğini bildirdi.
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Savunma doktrinimiz net: Göze göz, dişe diş. İran'a karşı herhangi bir saldırganlık, altyapımız dahil, güçlü ve kararlı bir yanıt vermemizi zorunlu kılacak” ifadelerini kullandı.
Arakçi, ABD’nin olası saldırılarına ilişkin ise; “Böyle bir saldırganlığa katkıda bulunanlar, desteğin türü ne olursa olsun, meşru hedefler olarak kabul edilecek” açıklamasında bulundu.
(DHA)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et