Silivri Belediyesi soruşturması: CHP İlçe Başkanı Doruk Bulut gözaltına alındı
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Silivri Belediyesine yönelik yürüttüğü soruşturmada, Silivri CHP İlçe Başkanı Doruk Bulut gözaltına alındı. Bulut'un yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Fotoğraf: ANKA
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Silivri Belediyesine yönelik "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme", "örgüte üye olma", "rüşvet alma-verme", "irtikap", "ihaleye fesat karıştırma", "nüfuz ticareti" ve "suçtan elde edilen malvarlığı değerlerini aklama" iddiaları kapsamında soruşturma yürüttüğünü açıkladı.
Açıklamada, sabah saatlerinde Doruk Bulut'un ikametinde arama ve el koyma işlemi yapıldığı, işlemlerin ardından Bulut'un gözaltına alındığı bildirildi.
Soruşturma işlemlerinin sürdüğü, Bulut’un yarın Silivri Adliyesi'nde mevcutlu olarak hazır edilmesinin planlandığı aktarıldı.
(ANKA)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et