Fenerbahçe'de Livakovic ve Ederson kararı: Kaleci planı netleşiyor
Fenerbahçe'de Dominik Livakovic'in geleceği belirsizliğini korurken Hırvat kaleciye ilk resmi ilgi Dinamo Zagreb'den geldi. Sarı-lacivertliler ise Ederson transferi için son bir görüşme yapmayı planlıyor.
Ederson
Fenerbahçe'de yeni sezon kadro planlaması kapsamında kaleci rotasyonuna ilişkin önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde geleceği belirsizliğini koruyan Dominik Livakovic'e Avrupa'dan ilgi artarken, yönetimin Ederson transferi için girişimlerini sürdürdüğü öne sürüldü.
Livakovic'e ilk teklif Dinamo Zagreb'den
İddialara göre Fenerbahçe'nin yollarını ayırmayı planladığı Dominik Livakovic için ilk teklif eski kulübü Dinamo Zagreb'den geldi. Ancak Hırvat ekibinin sunduğu bonservis bedelinin düşük bulunması nedeniyle teklifin kabul edilmediği belirtildi.
Livakovic'e ayrıca İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile İtalya Serie A temsilcisi Torino'nun da ilgi gösterdiği ifade edildi.
Ederson için son görüşme yapılacak
Haberde, Fenerbahçe yönetiminin Brezilyalı kaleci Ederson ile bir kez daha görüşerek transferi sonuçlandırmaya çalışacağı öne sürüldü.
Sarı-lacivertlilerin gelecek sezon planlamasında Livakovic'in yer almadığı da iddialar arasında yer aldı.
Kerem Aktürkoğlu teklifi yetersiz bulundu
Öte yandan Fenerbahçe'nin milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu için Suudi Arabistan temsilcisi Al Ahli'den gelen 30 milyon euro garanti ücret ve 5 milyon euro bonus içeren teklifi yeterli bulmadığı belirtildi.
Yönetimin transfer için yaklaşık 10 milyon euro daha yüksek bir bonservis beklentisi içinde olduğu ifade edildi.
Kerem takımda kalmaya sıcak bakıyor
Haberde, yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle yerli rotasyonunu korumak isteyen Fenerbahçe'nin Kerem'i bırakmaya sıcak bakmadığı aktarıldı.
Milli futbolcunun da İstanbul'daki düzenini bozmak istemediği ve yalnızca çok cazip bir teklif gelmesi halinde ayrılığı değerlendireceği öne sürüldü.
Fenerbahçe ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Kerem Aktürkoğlu, geçen sezon forma giydiği 44 resmi maçta 15 gol atıp 10 asist yaptı.
Öte yandan milli futbolcu, özel hayatında da sevinç yaşadı. Kerem Aktürkoğlu ile eşi Ceren Aktürkoğlu'nun bir kız çocukları dünyaya geldi.
(Spor Servisi)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et