Harbiye'de senfonik rock gecesi: Bulutsuzluk Özlemi binlerce kişiyle buluştu
Bulutsuzluk Özlemi, İBB İstanbul Gençlik Orkestrası ile Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Binlerce kişinin katıldığı konserde grubun sevilen şarkıları senfonik düzenlemelerle seslendirildi.
Eylem Nazlıer
[email protected]
Rock müziğinin köklü gruplarından Bulutsuzluk Özlemi, İBB İstanbul Gençlik Orkestrası ile birlikte Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda senfonik konser verdi. Binlerce müzikseverin katıldığı gecede grubun sevilen şarkıları senfonik düzenlemelerle seslendirildi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) organizasyonuyla 8 Temmuz'da düzenlenen "Bulutsuzluk Özlemi: Senfoni" konserinde, İBB İstanbul Gençlik Orkestrası ile Bulutsuzluk Özlemi aynı sahneyi paylaştı.
Konuk sanatçılar sahneye çıktı
Şef Orhan Şallıel yönetimindeki konserde Bulutsuzluk Özlemi'nin yıllardır dinleyicilerle buluşan şarkıları senfonik düzenlemelerle yeniden yorumlandı.
Geceye sanatçılar Teoman, Melek Mosso, Dilan Balkay ile Ladies & Gentlemen Korosu konuk olarak katıldı. Konuk sanatçılar, grubun sevilen eserlerini Bulutsuzluk Özlemi ile birlikte seslendirdi.
Binlerce müziksever eşlik etti
Rock müzik ile senfonik orkestrayı bir araya getiren projede, Bulutsuzluk Özlemi'nin repertuvarındaki eserler binlerce izleyici tarafından hep bir ağızdan söylendi. Harbiye Açıkhava'da gerçekleşen konser, grubun klasikleşen şarkılarını farklı bir düzenlemeyle dinleyicilerle buluşturdu.
Evrensel'i Takip Et