06.07.2026 13:34 / Güncelleme: 14:01

Arnavutköy'de akran zorbalığı: Çocuklar hakkında adli işlem başlatıldı

Arnavutköy'de parkta bir araya gelen bir grup çocuk, bir süre tartıştıkları arkadaşlarını tekme ve yumruklarla darbetti. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden çocuklar, darbedilen çocuğun annesinin şikayeti üzerine yakalandı.

Arnavutköy'de akran zorbalığı: Çocuklar hakkında adli işlem başlatıldı

Fotoğraf: DHA

İstanbul - Arnavutköy'de bir parkta bir araya gelen çocuklar arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede fiziksel şiddete dönüştü. O anları cep telefon kamerasıyla kaydeden çocuklar, darbedilen çocuğun annesinin şikayeti üzerine yakalandı.

Olay, Arnavutköy'de mahallelinin 'Uçurum Parkı' olarak adlandırdığı alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir grup çocuk arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 4-5 çocuk, arkadaşlarına tekme ve yumruklarla saldırdı. Bir süre devam eden kavga, diğer çocukların araya girmesiyle sona erdi. Yaşananlar, gruptaki çocuklardan biri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Akranları tarafından darbedilen çocuğun annesi, olayın ardından Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne giderek şikayetçi oldu.

İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, görüntülerden kimliklerini tespit ettikleri çocukları yakaladı. Çocuklar hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

(DHA)
06.07.2026 13:02 / Güncelleme: 13:55

55 yıllık sandviç zincirinde kriz: Şubeler geçici olarak kapatıldı

ABD'de 55 yıldır faaliyet gösteren sandviç zinciri Beef-a-Roo, finansal sorunlar nedeniyle bazı şubelerini geçici olarak kapattı. Maaşlarını alamadıklarını söyleyen çalışanlar iş bırakırken, şirket ödemelerin yapılacağını açıkladı.

55 yıllık sandviç zincirinde kriz: Şubeler geçici olarak kapatıldı

Fotoğraf: Raphael Nogueira/Unsplash

06.07.2026 12:04 / Güncelleme: 12:51

AFP Türkiye bürosunda TGS grev pankartını astı: 'Resmi enflasyonun altında zammı kabul etmiyoruz.'

AFP Türkiye yönetimiyle TGS arasında süren TİS sürecinin anlaşmayla sonuçlanmaması sonrası TGS grev pankartını astı. AFP önünde konuşan TGS Başkanı Durmuş, “En temel ihtiyaçlar yüzde 54 oranında zamlanırken, yüzde 30 oranında anlaşamayız” dedi.

06.07.2026 10:35

Denetim yok, talan var: Dallıtepe'de orman kesimi sürüyor

Bingöl'ün Dallıtepe köyünde 2023'ten bu yana süren orman kesimlerinin ekosistemi tahrip ettiğini söyleyen köylüler, endemik türlerin, yaban hayatının ve su kaynaklarının yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

Denetim yok, talan var: Dallıtepe'de orman kesimi sürüyor

Fotoğraf: MA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!