26.06.2026 17:17

Akıma kapılıp çatıdan düşmüştü: Bayram Efe hayatını kaybetti

Urfa'nın Bozova ilçesinde evlerinin damında güvercin uçururken akıma kapılıp düşen 14 yaşındaki Bayram Efe Karapınar hayatını kaybetti.

Akıma kapılıp çatıdan düşmüştü: Bayram Efe hayatını kaybetti

Fotoğraf: DHA

Urfa’nın Bozova ilçesine bağlı Yaslıca Mahallesi’nde dün evlerinin damına çıkan 14 yaşındaki Bayram Efe Karapınar, güvercin uçurduğu sırada elindeki metal çubuğun elektrik hattına temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Bu sırada dengesini kaybeden Karapınar, 2 katlı evin damından beton zemine düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Karapınar, ambulansla Bozova Mehmet Enver Yıldırım Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Acil serviste tedavi altına alınan Karapınar, kurtarılamadı. Karne gününden bir gün önce yaşamını yitiren Karapınar’ın cenazesi, Yaslıca Mahallesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

(DHA)
26.06.2026 17:04

Fenerbahçe’de forvet krizi: Guirassy transferi tıkandı, rota İngiltere’ye döndü

Fenerbahçe’nin forvet transferinde gündem değişti. Guirassy için Borussia Dortmund ile yürütülen görüşmeler tıkanırken, sarı-lacivertliler rotayı Premier Lig’e çevirdi.

Fenerbahçe’de forvet krizi: Guirassy transferi tıkandı, rota İngiltere’ye döndü

Fotoğraf: Fédération Guinéenne Football/Wikimedia Commons Public domain

26.06.2026 16:26 / Güncelleme: 16:56

Sevda Karaca, NATO operasyonunu değerlendirdi: İşçiye selamı suç sayan iktidar, NATO’nun güvenlik konseptini uyguluyor

NATO için yapılan operasyonlarda tutuklananların sayısı 109’a yükseldi. EMEP Milletvekili Sevda Karaca, “Gerçek teröristlerin kim olduğunu tüm halk biliyor; bu operasyon antiemperyalist sesleri susturma operasyonudur” dedi.

Sevda Karaca, NATO operasyonunu değerlendirdi: İşçiye selamı suç sayan iktidar, NATO’nun güvenlik konseptini uyguluyor

Fotoğraflar: Evrensel

26.06.2026 13:43 / Güncelleme: 14:36

Şireci Tekstil'de sudan zehirlenen 25 işçi hastaneye kaldırıldı | BİRTEK-SEN :İşçilerin iyileşme ve dinlenme hakkına göz dikiliyor

Antep'te Şireci Tekstil’de çalışan 25 işçi, içme suyundan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. BİRTEK-SEN işçilere izin verilmediğini belirterek; “İşçilerin iyileşme ve dinlenme hakkına göz dikiliyor” dedi.

Şireci Tekstil'de sudan zehirlenen 25 işçi hastaneye kaldırıldı | BİRTEK-SEN :İşçilerin iyileşme ve dinlenme hakkına göz dikiliyor

Fotoğraf: DHA

26.06.2026 15:13 / Güncelleme: 15:48

Eğitim yılı bitti, DEM Parti bilanço çıkardı: 'Eşitsizlikler büyüdü'

DEM Parti, MESEM uygulamalarının çocuk işçiliğini yaygınlaştırdığını ve eğitim sisteminin demokratik, bilimsel ve laik temelde yeniden yapılandırılması gerektiğini vurguladı.

Eğitim yılı bitti, DEM Parti bilanço çıkardı: "Eşitsizlikler büyüdü"

Fotoğraf: DHA

26.06.2026 15:49

Bornova'da Eğitim-Bir-Sen'li müdür idarecilere ödül verdi | Eğitim Sen: Kamu yönetiminde tarafsızlık ilkesi ihlal ediliyor

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ödül töreninde Eğitim-Bir-Sen Bornova Temsilcisinin idarecilere başarı belgesi vermesine Eğitim Sen tepki gösterdi. Sendika, uygulamanın tarafsızlık ve liyakat ilkeleriyle bağdaşmadığını belirtti.

Bornova'da Eğitim-Bir-Sen'li müdür idarecilere ödül verdi | Eğitim Sen: Kamu yönetiminde tarafsızlık ilkesi ihlal ediliyor

Fotoğraf: Eğitim Sen İzmir 4 No'lu Şube

26.06.2026 11:43

Hastalığı nedeniyle rapor aldı, işten çıkarıldı: 'İşime geri dönmek istiyorum'

Afyon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde çalışan Naciye Kabak, iş yerinin talebiyle aldığı heyet raporunu teslim ettikten sonra işten çıkarıldı. Kabak, işe iade için dava açmaya hazırlanıyor.

Hastalığı nedeniyle rapor aldı, işten çıkarıldı: “İşime geri dönmek istiyorum”

Fotoğraf: MA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!