Dursun Özbek kesenin ağzını açtı: Can Uzun için dev bütçe
Galatasaray’ın, Eintracht Frankfurt forması giyen milli futbolcu Can Uzun için 35 milyon avroluk teklif hazırladığı öne sürüldü.
Fotoğraf: Eintracht Frankfurt
Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında gözünü milli futbolcu Can Uzun’a çevirdi. Sarı-kırmızılı yönetimin, genç yıldız için 35 milyon avroluk bütçe ayırdığı öne sürüldü.
Süper Lig’de üst üste dördüncü şampiyonluğunu kazanan Galatasaray’da hedefler büyüdü. Başkan Dursun Özbek yönetimindeki sarı-kırmızılılar, hem ligde yeni bir rekor kırmayı hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde en az çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor.
Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray’ın gündemindeki en önemli isimlerden birinin Can Uzun olduğu belirtildi. Alman ekibi Eintracht Frankfurt forması giyen 20 yaşındaki futbolcunun, teknik direktör Okan Buruk tarafından çok beğenildiği ifade edildi.
İddialara göre Galatasaray, genç yıldız için 35 milyon euroyu gözden çıkardı. Ancak Frankfurt yönetiminin kapıyı 45 milyon eurodan açtığı ve taraflar arasında yaklaşık 10 milyon euroluk fark bulunduğu aktarıldı.
Resmi temaslar başlayacak
Haberde, Galatasaray yönetiminin 2026 Dünya Kupası öncesinde transferi sonuçlandırmak istediği ve kısa süre içinde resmi görüşmelere başlamayı planladığı kaydedildi.
Can Uzun, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 28 maçta 10 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Genç futbolcu, 2024-2025 sezonu başında Nürnberg’den 11 milyon euro bonservis bedeliyle Frankfurt’a transfer olmuştu.
(Spor Servisi)
Evrensel'i Takip Et