Fenerbahçe taraftarlarından Kadıköy'de protesto
Eyüpspor'u konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride tamamlayınca taraftarlarca protesto edildi. Takım ikinci yarı için sahaya çıktığında da ıslıklandı. Mücadele 3-3 sona erdi.
Fotoğraf: AA
Süper Lig'in 34'üncü ve son haftasında Fenerbahçe ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı konuk Eyüpspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Fenerbahçeli taraftarlar, Eyüpspor'un 2'nci golü sonrası ve ilk yarının son düdüğüyle birlikte takımı ve yönetimi protesto etti. Taraftarlar, ikinci yarıda sahaya çıktığı sırada takımı bir kez daha ıslıkladı.
Fenerbahçe ikinci yarıda önce Fred ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle skoru eşitledi, ardından da yine Aktürkoğlu'nun 82'nci dakikada kaydettiği golle öne geçti. Eyüpspor ise 87'nci dakikada Talha'nın çektiği şutla gelen gol sayesinde beraberliği yakalayıp ligde kalmayı başardı.
Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar Eyüpspor maçına fazla ilgili göstermedi. Mücadeleyi yaklaşık 20 bin taraftar izledi.
(Spor Servisi)
Evrensel'i Takip Et