İkiz bebekler 15 saat arayla doğdu
Trabzon'un Of ilçesinde ikiz bebek bekleyen anne, iki kız bebeğini 15 saat arayla dünyaya getirdi. Beren ve Berra isimleri verilen bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Fotoğraf: Trabzon Of Devlet Hastanesi
Tıp dünyasında nadir görülen bir olay Trabzon’un Of ilçesinde meydana geldi. Of Devlet Hastanesi’nde ikiz bebek bekleyen anne, normal doğumla iki kız bebeğini 15 saat arayla dünyaya getirdi. İlk bebek Beren, 14 Mayıs 2026 saat 21.30’da 38 hafta 6 günlük olarak dünyaya geldi. İkinci bebek Berra ise ilk doğumdan tam 15 saat sonra, 15 Mayıs 2026 saat 12.35’te 39 haftalık olarak doğdu.
Of Devlet Hastanesi Yönetimi, süreci başarıyla yöneten Op. Dr. Burak Turgut’a, doğumda görev alan ebelere ve bebeklerin sağlık durumunu yakından takip eden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Barış Polatdemir’e teşekkür etti.
Hastane yönetimi, Beren ve Berra bebeklere sağlıklı bir ömür, ailelerine ise huzurlu bir gelecek diledi.
(61saat.com)
Evrensel'i Takip Et