Beşiktaşlı yöneticiye tutuklama kararı
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Koç, yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.
Beşiktaş Jimnastik Kulübü
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Koç’un tutuklandığı iddia edildi.
Kartalhaber’de yer alan habere göre, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve kulüp genel sekreteri Uğur Fora’ya yakınlığıyla bilinen Koç, yürütülen soruşturma kapsamında önce gözaltına alındı, ardından tutuklandı.
İddiaya göre Turgut Koç, "uyuşturucu" ve "fuhuş" soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen Koç’un, “fuhuşa aracılık etme” suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldığı belirtildi.
Mahkemenin ardından Koç’un tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.
Yaşanan gelişmenin ardından Beşiktaş JK cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
(Haber Merkezi)Dayanışmaya çağrı!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et