08.05.2026 10:37

Hatay'da kaybolan Ali Nail Gündoğan'ın babası: '5,5 yıldır oğlumdan haber yok, olay aydınlatılsın'

Hatay’da 2020 yılında denize açıldıktan sonra kaybolan Ali Nail Gündoğan’ın dosyasının yeniden açılmasını isteyen baba Cumali Gündoğan, çelişkili ifadeler ve telefon sinyali kayıtlarına dikkat çekti.

Hatay'da kaybolan Ali Nail Gündoğan'ın babası: '5,5 yıldır oğlumdan haber yok, olay aydınlatılsın'

Fotoğraf: DHA

Hatay'da 5,5 yıl önce balık avlamak için botla denize açıldıktan sonra kaybolan, o dönem 23 yaşında olan kaynak ustası Ali Nail Gündoğan'ın babası Cumali Gündoğan, olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasını talep etti.

DHA'nın aktardığına göre, Defne ilçesinden Samandağ'a 31 Aralık 2020'de gelen kaynak ustası Ali Nail Gündoğan, arkadaşı S.T. ile birlikte bot ile denize açıldı. O dönem 23 yaşında olan Gündoğan, botuyla birlikte denizde kayboldu. Bölgede geniş çaplı başlatılan arama çalışmasında arkadaşı, kıyıdan 73 metre uzaklıktaki kayalıklarda bulundu. S.T, botun rüzgarda savrulduğunu, kendisinin denize düşerek kayalıklara çıktığını ancak Gündoğan'ın botla gözden kaybolduğunu söyledi.

Dosya kapatıldı

Ali Nail'in babası Cumali Gündoğan, "Arkadaşı, rüzgarın botu savurduğunu ve kendisinin 10 saat boyunca kayalıkta beklediğini söylüyor. Kendisine 'Oğlum suya düştü mü?' diye sordum, 'Hayır' dedi. Suya düşmediyse neden bizi aramadı? Yanlarında üç tane telefon vardı. O soğukta sabaha kadar nasıl beklediler? Bunların hepsi cevapsız soru işaretidir. CİMER’den gelen kayıtlarda oğlumun telefonunun karada sinyal verdiği ve o gece bir dakikalık yardım talebinde bulunduğu görünüyor. Tüm bu belgeleri savcılığa sunduk. Bir önceki savcı, bana 'Gözün aydın, telefonu bulduk' dedi ama aradan yıllar geçti, dosya kapatıldı" diye konuştu.

Arama çalışmalarının yeniden başlatılmasını isteyen baba Gündoğan, "Lütfen bu dosya yeniden açılsın. 5,5 yıldır oğlumun başına ne geldiğini öğrenmek için yanıp tutuşuyorum. Ortada ne bot var ne oğlum. Bu olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasını talep ediyorum" dedi.

(DHA)
08.05.2026 07:11 / Güncelleme: 07:31

Güneşli hava mola verdi: Bugün hangi illerde yağış bekleniyor?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son verilerine göre; Marmara'nın batısından Doğu Anadolu'nun kuzeydoğuna kadar geniş bir alanda sağanak yağış bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde ise sıcaklıklar 2 ila 4 derece artacak.

Güneşli hava mola verdi: Bugün hangi illerde yağış bekleniyor?

Görsel: Al

08.05.2026 09:49

Batı Bengal'de seçim sonrası Modi destekçilerinden nefret saldırısı: Lenin heykeli yıkıldı

Hindistan'da genel seçimlerin ardından Batı Bengal'de Modi destekçileri Lenin heykelini hedef aldı. Hindistan Komünist Partisi üyeleri saldırıyı protesto etti.

Batı Bengal'de seçim sonrası Modi destekçilerinden nefret saldırısı: Lenin heykeli yıkıldı

Lenin heykelinin tahrip edilmesini protesto eden komünistler | Ekran görüntüsü: Hindistan Komünist Partisi

08.05.2026 01:18

Avrupa Ligi'nde İstanbul'daki finalin adı belli oldu: Freiburg - Aston Villa

UEFA Avrupa Ligi'nde, 20 Mayıs'ta Beşiktaş Park'ta oynanacak final maçının biletini Alman takımı Freiburg ile İngiltere temsilcisi Aston Villa aldı.

Avrupa Ligi'nde İstanbul'daki finalin adı belli oldu: Freiburg - Aston Villa
08.05.2026 02:22 / Güncelleme: 07:05

Kağıthane'de kayınvalidesi tarafından öldürülen erkeğin tehdit görüntüleri ortaya çıktı

Kağıthane'de kayınvalidesi tarafından bıçaklanarak öldürülen Rüzgar Eser'in eşini tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Eser'in, "Nurşin, 2-3 ay sabret, seni öldüreceğim, sakın geri adım atma" dediği ortaya çıktı.

Kağıthane'de kayınvalidesi tarafından öldürülen erkeğin tehdit görüntüleri ortaya çıktı

Fotoğraf: DHA

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!