Barış Anneleri ile Saadet Partisi görüşmesi sona erdi
Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret eden Barış Anneleri ile Saadet Partisi görüşmesi sona erdi.
Fotoğraf: MA
Anneler Günü dolayısıyla Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret eden Barış Anneleri'nin Saadet Partisi görüşmesi sona erdi. Saadet Partisi Genel Merkezi'nde yapılan görüşmede Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, Kadın Kolları Başkanı Beytiye Nurgül Ekinci ve Genel İdare Kurulu Üyesi Sabır Fırat yer aldı.
Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından anneler, Saadet Partisi heyetine beyaz tülbent hediye etti. Saadet Partisi de annelere papatya demeti hediye etti.
(MA)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et