Balıkesir'de ilçe Milli Eğitim Müdüründen silahlı paylaşım: Tepkilerin ardından sildi
Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş’un silahlı paylaşımını Meclis gündemine taşıyan CHP'li Serkan Sarı, Durmuş’un görevden alınmasını istedi.
Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş'un silahlı paylaşımı tepki çekti. Paylaşımına "Biz her daim hazırlıklı olalım da" notunu düşen Durmuş, tepkiler sonrası paylaşımını sildi. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir’de Kepsut (İlçe) Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş’un silahlı paylaşımını Meclis gündemine taşıdı, “Derhal görevden alınması gerekmektedir" dedi.
Urfa ve Maraş'ta meydana gelen saldırılar ardından Erdal Durmuş'un silahlı paylaşımı tepki çekti. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada söz konusu görüntüleri milletvekillerine de gösterdi.

Sarı, paylaşımın kabul edilemez olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Makineli tüfekle atış yaparken sosyal medya hesabında gurur duyarcasına şu fotoğrafı paylaşıyor, bu bir ilçe milli eğitim müdürü. Not olarak da ‘Biz her daim hazırlıklı olalım.’ diye de bir mesaj yayınlıyor. Bu, öğretmenlerimize örnek olması gereken, öğrencilerimize örnek olması gereken, okulun güvenliğini sağlaması gereken bir ilçe milli eğitim müdürü.”
Sarı, son olarak yaptığı çağrıda şunları kaydetti: “Bu ilçe milli eğitim müdürünün derhal görevden alınması gerekmektedir hatta mesleğini yapması pek de uygun gözükmemektedir.”
Erdal Durmuş ise tepkilerin ardından paylaşımını sildi.
(Haber Merkezi)
Evrensel'i Takip Et