Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda yaşam nöbeti
Edremit Eğitim Sen temsilciliğinin çağrısı ile Cumhuriyet Meydanı'nda "Güvenli okul, güvenli gelecek! Yaşam nöbetindeyiz" sloganıyla nöbet başlatıldı.
Fotoğraf: Evrensel
Balıkesir - Edremit Eğitim Sen temsilciliğinin çağrısı ile Cumhuriyet Meydanı'nda okulda şiddete karşı yaşam nöbeti başladı.
"Güvenli okul, güvenli gelecek! Yaşam nöbetindeyiz" temasıyla başlayan nöbete Eğitim-İş Sendikası, öğrenci ve veliler destek verdi.
Meydanda açılan imza standında Milli eğitim bakanlığına iletilmek üzere öğretmenlerin acil talepleri için imza kampanyası başlatıldı.
Meydandan geçen yurttaşlar kampanyayı destekleyerek imza verdi.
Desteğe gelen kurumlar ve kişiler adına konuşmalar yapıldı. Yapılan konuşmalarda okullarda şiddetin önlenmesi ve ve bakan Yusıf Tekin'in istifası istendi.
Yaşam nöbeti Cuma günü de aynı yerde devam edecek.
Balıkesir Evrensel
(Evrensel)Evrensel seninle güçlü!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et