Cinayet zanlısı 'Toblerone' İstanbul’da yakalandı
Almanya’da işlenen cinayetle ilgili aranan “Toblerone” lakaplı Marco C., İstanbul’da yakalandı. Olayla bağlantılı diğer şüpheli Emre U. için arama çalışmaları sürüyor.
<!-- x-tinymce/html -->Emre U. (solda) ile Eren Y. (sağda)
Marco C., Almanya’nın Köln kentinde üç yıl önce bir spor salonu önünde işlenen cinayetle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’da yakalandı. “Toblerone” lakaplı şüphelinin polis kontrolü sırasında gözaltına alındığı bildirildi.
Olayla bağlantılı olarak aranan diğer şüpheli Emre U. ise hâlâ firari durumda.
Kavgadan cinayete uzanan olay
Almanya’nın Köln kentinde yaşanan olayın, Hells Angels üyeleri arasında çıkan bir tartışmayla başladığı belirtildi. İddiaya göre Marco C. ve Emre U., 35 yaşındaki Eren Y. ile kız arkadaşının yanında tartışmaya girdi.
Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine silahların kullanıldığı, Eren Y.’nin göğsünden ve başından vurularak olay yerinde hayatını kaybettiği aktarıldı.
Türkiye’ye kaçtılar
Saldırının ardından şüphelilerin Türkiye’ye kaçtıkları ve yaklaşık üç yıldır uluslararası düzeyde arandıkları belirtildi.
Yapılan çalışmalar kapsamında Marco C.’nin İstanbul Beyoğlu’nda, Almanya Başkonsolosluğu yakınlarında gerçekleştirilen polis kontrolünde yakalandığı bildirildi.
Diğer şüpheli aranıyor
Olayla ilgili firari durumda bulunan Emre U.’nun yakalanması için çalışmaların sürdüğü, şüphelinin saldırıyı 50 bin dolar karşılığında gerçekleştirdiği iddiasının da soruşturma dosyasında yer aldığı aktarıldı.
(Haber Merkezi)Evrensel'e Abone Ol
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et