13.04.2026 20:38

Çin Komünist Partisinden CHP'ye ziyaret: Özgür Özel, Çin'e davet edildi

Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Dış İlişkiler Bakan Yardımcısı Jin Xin ve beraberindeki heyet, CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Görüşmede CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çin'e davet edildi.

Çin Komünist Partisinden CHP'ye ziyaret: Özgür Özel, Çin'e davet edildi

Fotoğraf: CHP

Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Dış İlişkiler Bakan Yardımcısı Jin Xin ve beraberindeki heyet, CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Heyet, CHP Dış İlişkiler ve Dış Politikadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Namık Tan ile Türkiye-Çin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Üyesi Yüksel Mansur Kılınç ile bir araya geldi.

Fotoğraf: CHP

Fotoğraf: CHP

Görüşmede, CHP ile ÇKP arasındaki diyaloğun geliştirilmesi, ikili iş birliğinin artırılması ve karşılıklı temasların güçlendirilmesi konuları ele alındı.

Toplantıda ayrıca küresel ve bölgesel gelişmelere ilişkin kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaret kapsamında Bakan Yardımcısı Jin Xin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Çin Halk Cumhuriyeti’ne davet etti.

(Politika Servisi)

Dayanışmaya çağrı!

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
13.04.2026 15:28

BAYETAV raporu: Türkiye’de milyonlarca çocuk kurşun tehdidiyle karşı karşıya

Kurşun maruziyetinin yoksul topluluklarda daha yüksek olduğunu ifade eden BAYETAV raporu, temiz içme suyu ve ücretsiz yemeğin kamusal bir yükümlülük olduğunun altını çiziyor.

BAYETAV raporu: Türkiye’de milyonlarca çocuk kurşun tehdidiyle karşı karşıya
13.04.2026 13:32

'317 No’lu maden ihalesi' Meclis gündeminde: 67 ilde 485 saha satışı soruldu

MAPEG’in 67 ilde 485 maden sahasını kapsayan 317 No’lu ihalesi TBMM gündemine taşındı. İstanbul Milletvekili Cengiz Çiçek, ihalelerin çevresel etkileri ve şeffaflığına ilişkin soru önergesi verdi.

“317 No’lu maden ihalesi” Meclis gündeminde: 67 ilde 485 saha satışı soruldu

Maden alanı

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!