Kılıçdaroğlu, İbrahim Tatlıses'i ziyaret etti
CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da tedavisi süren sanatçı İbrahim Tatlıses’i hastanede ziyaret etti.
CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede tedavisi süren türkücü İbrahim Tatlıses’i ziyaret etti.
Türkücü İbrahim Tatlıses geçen hafta yurt dışı konserleri sonrası İstanbul'daki evinde rahatsızlanarak yoğun bakıma alınmıştı. Tatlıses'in safra kesesi iltihabı nedeniyle tedavi gördüğü ve ameliyat planlandığı bildirildi.
CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tedavi altında bulunan İbrahim Tatlıses’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
(Politika Servisi)Evrensel 31 yaşında!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et