05.04.2026 13:40

Konkordato süreci sonuçsuz kaldı: Otomotiv devi iflas etti

Avrupa pazarında Arceo markasıyla bilinen Arıcıoğlu Otomotiv için mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato sürecinden sonuç alamayan şirket tasfiye sürecine girdi.

Konkordato süreci sonuçsuz kaldı: Otomotiv devi iflas etti

Fotoğraf: Melike B/Pexels

Türkiye otomotiv yan sanayisinin önemli firmalarından Arıcıoğlu Otomotiv hakkında iflas kararı verildi. Bir süredir konkordato sürecinde olan şirket tasfiye sürecine girdi.

Avrupa pazarında “Arceo” markasıyla faaliyet gösteren ve yüksek teknolojili jant üretimiyle bilinen şirket için Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından nihai iflas kararı alındı.

Konkordato süreci sonuç vermedi

Edinilen bilgilere göre, şirketin bir süredir devam eden finansal sorunları konkordato sürecine rağmen çözülemedi. 

Avrupa pazarında biliniyordu

Arıcıoğlu Otomotiv, Avrupa’daki fuarlarda Türk üretimini temsil eden firmalar arasında yer alıyordu. Şirket, Valencia, Porto ve Madrid isimlerini taşıyan jant serileriyle sektörde bilinirlik kazanmıştı.

(Ekonomi Servisi)

Evrensel'e Abone Ol

31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🚫
Reklamsız Deneyim Reklamlara takılmadan sadece habere odaklan.
ABONE OL Zaten abone misin? Giriş Yap

Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi

İndir, Oku, Dinle...

📰
E-Gazete Her gün basılı gazeteyi dijital olarak oku...
🔊
Sesli Yazılar Köşe yazılarımızı sesli olarak dinle...
🔑
Şifresiz Giriş İmkanı E-posta adresinle şifresiz giriş yapabilirsin.
05.04.2026 11:53

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş bu akşam Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Beşiktaş deplasmana moralli geliyor, Fenerbahçe ise şampiyonluk yarışı için kritik olan 3 puanın peşinde.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler

Fotoğraf: AA

05.04.2026 10:00 / Güncelleme: 10:51

Bir hafıza eşiği: Harput’tan günümüze ‘Anneannem’

1915’in karanlığında kimliği değiştirilen bir çocuğun, Heranuş’tan Seher’e uzanan sessiz çığlığı ve Fethiye Çetin’in kaleminden bir yüzleşme hikayesi.

Bir hafıza eşiği: Harput’tan günümüze ‘Anneannem’
05.04.2026 12:02

Endonezya’daki Semeru Yanardağı 4 kez patladı: Kül 1000 metreye yükseldi

Endonezya’nın Java Adası’nda yer alan Semeru Yanardağı, sabah saatlerinde 4 kez patladı ve 1000 metreye kadar kül püskürttü.

Endonezya’daki Semeru Yanardağı 4 kez patladı: Kül 1000 metreye yükseldi

Fotoğraf: Chafidwahyu/Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!