İstanbul'da sağanak etkisini sürdürüyor
İstanbul’da aralıklarla etkisini artıran sağanak, birçok ilçede yaşamı olumsuz etkiledi. Şişli’de bir iş yerini su basarken, bazı yollarda araçlar mahsur kaldı.
Fotoğraf: AA
İstanbul'da devam eden ve aralıklarla şiddetini artıran sağanak nedeniyle bazı yollar suyla kaplanırken, Şişli'de bir iş yerini su bastı.
Kentte devam eden yağış, Avrupa ve Anadolu Yakası'ndaki birçok ilçede hayatı olumsuz etkiliyor. Yağmurun etkisiyle birçok cadde ve sokakta su birikintisi oluştu.
AA'nın aktardığına göre, Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde caddede biriken yağmur suyu nedeniyle araçlar güçlükle ilerledi. Kemerburgaz Cendere Yolu'nda yüksek su seviyesi nedeniyle trafik durma noktasına geldi.
Tuzla Aydınlı Yolu Caddesi'nin bir kısmı da sular altında kaldı. Belediye ekipleri, tıkanan mazgalları açarak suyu tahliye çalışması yaptı.
Şişli Fulya Mahallesi Şehit Niyazi Sokak'ta ise bir iş yerini su basarken M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın Mimar Sinan İstasyonu'nda tavandan sızan yağmur suları, yolcuların treni beklediği alana aktı.
(Haber Merkezi)
Evrensel'i Takip Et