Bahçeli: Bayram sonrası yeni ve güçlü Türkiye’nin inşasında adımlar atılacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram sonrası dönemde “yeni ve güçlü Türkiye”nin inşası için önemli adımlar atılacağını söyledi. Siyasi partilere görüş birliği ve ortak çalışma çağrısı yaptı.
Fotoğraf: ANKA
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram namazını kıldıktan sonra Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti.
Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Bahçeli, bayramın bu yıl hüzünlü bir atmosferde karşılandığını belirterek, “Ülkemizin çevresindeki gelişmeler ve çok yönlü siyasi çatışmaların dışında, ülkeler arasındaki çatışmaların yaygınlaştığı bir ortamda yeni bir bayram dönemine girmekteyiz” dedi.
Bayram sonrası sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, “Önümüzdeki, bayram sonrası dönem, yeni ve güçlü bir Türkiye'nin inşasında önemli hizmetlerin ve adımların atılacağı bir Türkiye olacaktır” diye konuştu.
Siyasi partilere de çağrıda bulunan Bahçeli, “Burada en önemli mesele, var olan siyasi partilerimizin bütünüyle, Meclis'te temsil edilen partilerin ise verimli ve etkin çalışmalarıyla Türkiye'nin tüm meselelerini çözebilecek bir görüş birliği, ağız birliği içerisinde olmalarını temenni ediyorum” dedi.
(Politika Servisi)
Evrensel'i Takip Et