MHP’de peş peşe istifalar: Önce vekil, şimdi başkan ayrıldı
Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın ardından MHP'li Kuşadası İlçe Başkanı Murat İnan da görevini bıraktı. Partide üst üste istifalar dikkat çekiyor.
Elazığ’ın Beyhan Beldesi'nde MHP’nin 5 meclis üyesi CHP’ye geçti | Görseller: Pixabay-MHP | Kolaj: Evrensel
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) içinde son günlerde dikkat çeken istifa dalgası sürüyor. Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın ayrılmasının ardından, Kuşadası İlçe Başkanı Murat İnan da görevini bıraktığını açıkladı.
Yaklaşık 6 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten İnan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifasını iş yoğunluğuna bağladı. İnan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Görevimi büyük bir onur ve sorumlulukla yerine getirdim. Affınızı dilerim. Parti çalışmalarına farklı alanlarda katkı sunmayı sürdüreceğim."
Göreve atanmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın takdirlerinin etkili olduğunu belirten İnan, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı teşkilat üyelerine ve dava arkadaşlarına teşekkür etti.
Öte yandan, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı da disipline sevk edilip ihracı talep edilmesinin ardından partisinden istifa etmişti.
(Politika Servisi)
Evrensel'i Takip Et