Test sonucu negatif çıkan Lal Denizli: Bunları Gülşah Durbay'a atılan iftiralardan tanıyoruz
"Yasaklı madde" testleri negatif çıkan CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "Türkiye'de son yıllarda bitmek bilmeyen itibar suikastına tanıklık ediyoruz. Bu ahlaksız iftiraları atan, yayan herkesle yargı önünde tek tek hesaplaşacağım" dedi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "yasaklı madde" soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, tüm test sonuçlarının negatif çıkmasının ardından kameraların karşısına geçerek açıklama yaptı. Denizli, "Tüm bu ahlaksız iftiraları atan, yayan herkes hakkında avukatlarım yasal süreçleri başlatıyor, hepsiyle yargı önünde tek tek hesaplaşacağım" dedi.
"Bitmek bilmeyen itibar suikastına tanıklık ediyoruz"
İfade öncesi ve sonrasıkında açıklama yapmadığını hatırlatan Lal Denizli, "İftiralara cevap vermek hiçbir zaman prensibim olmadı, olmayacak. İfade esnasında da çeşitli ahlaksız yakıştırmalarla adımı yan yana getirme teşebüssünde bulundular" diye konuştu.
"Türkiye'de son yıllarda bitmek bilmeyen itibar suikastına tanıklık ediyoruz" diyen Denizli, "bu ahlaksız itham ve iftiraların" kendisiyle sınırlı kalmayarak çalışma arkadaşlarını da hedef aldığını vurguladı.
Tüm test sonuçları negatif çıkan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'den açıklama:
— Evrensel Gazetesi (@evrenselgzt) March 5, 2026
"Türkiye'de son yıllarda bitmek bilmeyen itibar suikastı girişimlerine tanıklık ediyoruz"
"Bu iftira düzenine ruhunu teslim etmiş kişileri, kız kardeşim merhume Gülşah Durbay'ın kanser… pic.twitter.com/5nVEdnQDFy
"Bu zihniyet hep aynı çirkinlikten besleniyor"
Genç bir kadın olarak siyasetin içinde yer almanın getirdiği zorluklara işaret eden Denizli, "Bizleri kolay lokma gören, istedikleri gibi bel altı vurmayı kendine hak gören ve bu iftira düzenine ruhunu teslim etmiş kişileri, kız kardeşim merhume Gülşah Durbay'ın kanser tedavisi esnasında ona çeşitli iftiralar atanlardan tanıyoruz. Çünkü bu zihniyet hep aynı çirkinlikten besleniyor" ifadelerini kullandı.
"Hepsiyle tek tek hesaplaşacağım"
İftira atanlara dava açacağını söyleyen Denizli, "Tüm bu ahlaksız iftiraları atan, yayan herkes hakkında avukatlarım yasal süreçleri başlatıyor, hepsiyle yargı önünde tek tek hesaplaşacağım. Temiz olan leke tutmaz, benim anlım ak. Hesabını veremeyeceğim bir konunun parçası da öznesi de olmadım, olmam" dedi.
(Politika Servisi)Evrensel 31 yaşında!
31 yıldır emeğin sesi olan Evrensel, gücünü sadece okurlarından alıyor. Emeğin sesinin daha gür çıkması için sen de güç ver.
Dijital Evrensel uygulamamız güncellendi
İndir, Oku, Dinle...
Evrensel'i Takip Et